Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Νανά Παλαιτσάκη: «Είμαι πολύ τυχερή που…» – Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο (photo)

Ποια η κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά από καρδιακό επεισόδιο η Νανά Παλαιτσάκη αλλά φαίνεται πως πλέον η πορεία της υγείας εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Αγαπημένοι μου φίλοι… Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη για να απαριθμήσει στην συνέχεια αυτούς τους λόγους.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση από την Νανά Παλαιτσάκη:
«Αγαπημένοι μου φίλοι Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή καρδιολογίας κυρίου Ανδρικοπούλου. 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι “δεύτερο σπίτι μου ” τα τελευταία 11 χρόνια. 3) Η έγνοια τους για το πως νιώθω, είναι τόσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου. 4) Είναι αδύνατον ν’ απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα.

5) Είμαι πολύ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό 6) θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες 9) Αγνοώ μηνύματα “μίσους” καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια.

10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε η που στέλνετε μηνύματα Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχολήπτες, μοντέρ, αρχισυντάκτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11) Αυτό που θέλω πολύ είναι ένα Fredo Caputchino μέτριο… Τα φιλιά μου»

 

Διαβάστε επίσης