Site icon Hallocy

Survivor spoiler 13/04: Βόμβα! Αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος μετά από σοβαρό τραυματισμό!

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 με τον Ηλία Μπόγδανο, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του στο ριάλιτι!

Τον έχουν ματιάσει τον Ηλία Μπόγδανο στα τελευταία επεισόδια δεν εξηγείται αλλιώς! Μετά τον τσακωμό με τον Αλέξη Παππά, όπου ο τραγουδιστής λύγισε και έβαλε τα κλάματα, η εβδομάδα θα συνεχιστεί με άσχημο τρόπο για τον Ηλία αφού θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο σημερινό (13/04) αγώνα για την δεύτερη ασυλία!

Μάλιστα ο τραυματισμός του θα είναι τόσο σοβαρός, αφού θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ θα λυγίσει για ακόμα μια φορά και θα βάλει τα κλάματα!

Και κάπου εδώ έρχεται και να προστεθεί και μια αποκάλυψη που σας έχουμε κάνει από χτες! Πως ο Τριαντάφυλλος κερδίζει την ατομική και δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ηλία Μπόγδανο! Αρχικά μας έκανε μεγάλη εντύπωση και το γεγονός πως παίρνει ατομική ο Ντάφυ και το γεγονός πως δίνει υποψήφιο τον Ηλία! Ωστόσο αυτό γίνεται πιθανότατα διότι ο Ηλίας μπορεί να μην είναι σε θέση να συνεχίσει στο Survivor και να πρέπει να αποχωρήσει! Οπότε ο Τριαντάφυλλος τον δίνει ως υποψήφιο για να του κάνει την… χάρη! Λέτε;

Exit mobile version