Κυριακή, 9 Μαΐου

Survivor 4: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Παππά η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει

Η ατάκα για το Τζέιμς που κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Η χθεσινή 14/4 αποχώρηση από το Survivor, αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως την πιο όμορφη μέχρι στιγμής στο φετινό παιχνίδι.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας τραγούδησαν έχοντας αγκαλιά την Ελευθερία, έκλαψαν και την χαιρέτησαν ο καθένας ξεχωριστά.

Κάτι που, όμως, έγινε από λίγους αντιληπτό ήταν η ατάκα που είπε στο αυτί του Αλέξη Παππά η Ελευθερία Ελευθερίου την στιγμή που τον αποχαιρετούσε.

Ο Αλέξης Παππάς και η τραγουδίστρια παρά τον άσχημο τσακωμό που είχαν τον πρώτο καιρό στο Survivor, στην συνέχεια φαίνεται να ήρθαν αρκετά κοντά μεταξύ τους και μάλιστα προς το τέλος κατηγορήθηκε από πολλούς η Ελευθερία πως είχε γίνει το… εκτελεστικό όργανο του ηθοποιού στις κομπίνες του.

Λίγο πριν κλείσει για πάντα την πόρτα του Άγιου Δομίνικου πίσω της η Ελευθερία Ελευθερίου ο ένας πήρε αγκαλιά τον άλλο και η τραγουδίστρια του είπε στο αυτί χαρακτηριστικά “Τελείωσε τον Τζέιμς” με τον Αλέξη Παππά εκείνη την στιγμή να γελά χαμηλόφωνα.

Να υπενθυμίσουμε πως η διαμάχη μεταξύ του Τζέιμς και της Ελευθερίας ξεκίνησε από τότε που η τραγουδίστρια αποφάσισε να πλησιάσει ξανά τον Αλέξη παρά τις όσες κατηγορίες της είχε ρίξει… Κάτι που βρήκε αντίθετο τον Τζέιμς και τότε είχε γίνει ένας μεγάλος καυγάς προσπαθώντας να της εξηγήσει πως δεν είναι καλό αυτό που κάνει, κάτι που όπως φαίνεται δεν κατάλαβε ποτέ η Ελευθερία.

Έγινε πάρτι στο διαδίκτυο με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Survivor 4 tweets

Survivor 4 tweets αποχώρηση

Survivor 4 tweets χθεσινό 14/4 επεισόδιο

Survivor 4 tweets Παππάς

Survivor 4 tweets Ελευθερίου

Survivor 4 tweets μπλε

Survivor 4 tweets ΣΚΑΙ

Survivor 4 tweets Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor 4 tweets Σάκης Μαριαλένα Παππας

Survivor 4 tweets κλίκα

#survivorgr

Διαβάστε επίσης