Site icon Hallocy

Survivor 4 – Βρεττός για Λιβάνη: “Ο Γιώργος είναι καλά. Όταν βγει η Μαριαλένα από το παιχνίδι θα…”

“Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μικρό παιδί που κυνηγάει το δίκαιο”

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος τυχαίνει να γνωρίζει προσωπικά και τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη. Μεταξύ άλλων εννοείται πως σχολίασε τα όσα γίνονται στο Survivor τόσο με τον Ντάφυ και τον τρόπο που συμπεριφέρεται όσο και τα σκηνικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Ήταν απλός, λιτός και πολύ διακριτικός στον λόγο του, ειδικά όσον αφορά τον φίλο του Γιώργο.

Οι δηλώσεις του Ηλίας Βρεττού για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor
“Ο Τριαντάφυλλος, το έχω ξανά πει, είναι αυτός ακριβώς που βλέπετε, είναι αληθινός είναι ο εαυτός του κι αυτό του το δίνω σαν συν εγώ, είναι αυτός που ξέρουμε πραγματικά είναι σαν ένα μικρό παιδί με όλο τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό να κυνηγάει συνεχώς το σωστό και το δίκαιο.

Φαντάζομαι ότι είναι λίγο άβολο όλο αυτό για τον Γιώργο Λιβάνη, δεν θα ήθελα να πάρω θέση γιατί είναι λίγο λεπτό το ζήτημα και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι όταν βγει το κορίτσι από το παιχνίδι θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση μεταξύ τους . Πιστεύω ότι ο Γιώργος είναι καλά, τώρα το τι περνάμε μέσα μας με αυτό που βγάζουμε προς τα έξω… Εγώ δεν τον έχω δει ούτε να παραπονιέται ούτε να ενοχλείται από κάτι.

Exit mobile version