Κυριακή, 9 Μαΐου

Survivor spoiler: Το πλάνο που “κόπηκε” στο μοντάζ από την αποχώρηση της Ελευθερίας!

Τι έκανε αμέσως μόλις αποχαιρέτησε τον Αλέξη Παππά; Όλη η αλήθεια εδώ

Survivor spoiler: Ότι στο Survivor 4 γίνεται του… μοντάζ το πανηγύρι το γνωρίζαμε, γι’ αυτό το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει τα πάντα!

Το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σας είχε ενημερώσει πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει και φυσικά το spoil επιβεβαιώθηκε. Σήμερα σας αποκαλύψαμε και τα ποσοστά στις ψήφους, με την Κύπρια τραγουδίστρια να έρχεται πανηγυρικά τελευταία και να αποχωρεί.

Ωστόσο η ίδια δεν απογοητεύτηκε αφού έφυγε… γεμάτη όπως τόνισε και το Survivor για εκείνη αποτελεί παρελθόν! Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα της Ελευθερίας για την αποχώρηση της εβδομάδας αμέσως η σκηνή συμπληρώθηκε με δάκρυα συγκίνησης!

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, αποχαιρέτησαν τραγουδώντας την Ελευθερία και στην συνέχεια την αποχαιρέτησαν ένας ένας ξεχωριστά. Ωστόσο συνέβη και κάτι που η παραγωγή αποφάσισε να το κόψει στο μοντάζ! Το γιατί; Το γνωρίζει μόνο η ίδια…

Survivor spoiler: Το πλάνο που 'κόπηκε' στο μοντάζ από την αποχώρηση της Ελευθερίας!

Survivor spoiler 15/04: Ποιο είναι το πλάνο της αποχώρησης που δεν έδειξαν οι κάμερες;
Ποιο πλάνο λοιπόν “κόπηκε” από την παραγωγή; Η Ελευθερία λοιπόν όταν αποχαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες, με τελευταίο τον Αλέξη Παππά, πήγε να κατευθυνθεί προς την έξοδο! Τότε λοιπόν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε στην πλευρά της και την πήρε αγκαλιά βάζοντας τα κλάματα. Αμέσως τα δάκρυα “πήραν” τα δύο κορίτσια με την Μαριαλένα, για ακόμα μια φορά, να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένη και να ξεσπάει σε λυγμούς.

Τώρα γιατί η παραγωγή αποφάσισε να κόψει την σκηνή; Ίσως γιατί πάντα δεν δείχνει τον παίκτη που αποχωρεί να χαιρετάει τους αντιπάλους, παρότι έχει συμβεί αρκετές φορές. Μόνο μια φορά είχε αποφασίσει να το δείξει. Θυμάστε πότε ήταν αυτή η φορά; Στην αποχώρηση της Ασημίνας Ιγγλέζου. Τότε που είχαν πάει να την αγκαλιάσουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και ο Νίκος Μπάρτζης!

Δείτε την σκηνή από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου παρακάτω

Διαβάστε επίσης