Site icon Hallocy

Survivor 4: Το μήνυμα της Μαριαλένας στο Λιβάνη

Όσα αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης σήμερα στο Open

Survivor 4: Μπορεί οι φήμες να οργιάζουν για επανασύνδεση Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Καλίδης, ο οποίος παρουσιάζεται σε πρωινές εκπομπές και αφήνει να εννοηθεί πως Λιβάνης και Μαριαλένα συνεχίζουν να είναι καλά.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή Ευτυχείτε, κι αφού αποκάλυψε τι είχε όντως συμβεί όταν ο Άλεξ και ο Κρις το έσκασαν από την καλύβα, είπε για πρώτη φορά δημόσια το μήνυμα που η Μαριαλένα του ζήτησε να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη. Ωστόσο δείτε και ποιο είναι το πρώτο φαβορί για αποχώρηση.

Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη
Όταν η Κατερίνα τον ρώτησε πως σχολιάζει τη χρήση του τραγουδιού του Λιβάνη για να ντύσουν τις σκηνές Μαριαλένας και Σάκη, εκείνος απάντησε πως αυτό ταίριαζε πολύ και όταν του είπε ότι «ο Λιβάνης τα είχε με τη Μαριαλένα», ο τραγουδιστής απάντησε: «Τα έχει ακόμη, τι εννοείς;»

Και συμπλήρωσε ο Πάνος Καλίδης: «Πριν από τρεις εβδομάδες που επέστρεψα είχα ένα θετικό μήνυμα για τον Γιώργο ότι “η Μαριαλένα είναι μαζί σου”. Φυσικά και χάρηκε. Είναι λίγο λεπτά αυτά τα θέματα, δεν μπορώ να πάρω θέση».

Exit mobile version