Πέμπτη, 6 Μαΐου

Ελευθερία Ελευθερίου: Η σχέση της με τον Αλέξη Παππά, ο καψούρης Σάκης και το μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε σήμερα μέσω Skype στην εκπομπή Love it και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά, ποιος την έβαλε να ψάξει στο μπαούλο της αντίπαλης ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα.

“Ήταν πολύ έντονη εκείνη η στιγμή και δε θυμάμαι τι του είπα. Δεν του είπα να τελειώσει τον Τζέιμς. Ο Αλέξης ήταν ένας άνθρωπος που με είχε στηρίξει πολύ. Τον είχα συναντήσει κάποιες φορές λίγο πριν φύγουμε για το παιχνίδι, τον γνώριζα μέσω της φίλης μου. Έπεσα από τα σύννεφα, δεν περίμενα ότι θα παρεξηγούσε τις προθέσεις μου, μου ζήτησε συγγνώμη για αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό ανάμεσά μας. Είναι σε μια σχέση και μου είπε πως αν καταφέρω να μιλήσω μαζί της να της πω ότι την σκέφτεται…

Αυτό με το μπαούλο ήταν μια αυθόρμητη κίνηση, δεν το σκέφτηκα. Όταν εγώ μαγείρευα με τον Αλέξη και τον Κρις. Αφήσαμε πάνω στο μπαούλο και μέσα στα δέκα λεπτά που το αφήσαμε είχε εξαφανιστεί. Κάποιος το πήρε αλλά δε το είδα με τα μάτια μου. Δε μου είπε κάποιος να ψάξω στο μπαούλο. Είχα μια συζήτηση με την Μαριαλένα και μου είπε αν μπορείς δεν αν έχει πάρει κάποιος κάτι και με είχε φάει η περιέργεια. Έτσι πήγα και το άνοιξα” είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τριάδα Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας με την οποία πολλές φορές είχε έρθει σε αντιπαράθεση.

“Μου φωνάζανε, με λέγανε χαζή. Ήταν λες και χαιρόντουσαν όταν δεν ήμουν καλά. Η Άννα Μαρία με ειρωνευόταν. Μου έλεγε ψέματα…” είπε.

Όσο για το ειδύλλιο Σάκη – Μαριαλένας είπε: “Πιστεύω ότι ο Σάκης είναι καψούρης. Είναι πολύ αγαπημένοι. Είναι μια σχέση ζωής. Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη αλλά δεν μπορώ να πω τι ήταν αυτό”.

Διαβάστε επίσης