Site icon Hallocy

Survivor 4: Ποιο μπαούλο; Τα πήρε όλα… κι έφυγε η Ελευθερία!

Με τι γύρισε τελικά από τον Άγιο Δομίνικο;

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποτέλεσε μια από τις πιο βασικές προσωπικότητες του Survivor, εντυπωσιάζοντας μέχρι και στην επιστροφή της στην Ελλάδα, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα ενθύμια πήρε από τον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρησή της ήταν αρκετά ηχηρή και σχολιάστηκε πολύ έντονα από τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης στο χθεσινό επεισόδιο. Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε μέρα από την καθημερινότητά της στην Ελλάδα, έχοντας πάντα στην καρδιά της το νησί.

Survivor 4: Τα σουβενίρ της Ελευθερίας από το ριάλιτι
Έτσι, έφερε μαζί της το μαγιό της καθώς και το κουτάλι της, μαζί με το πιάτο της και φυσικά την κούπα της, την οποία δεν αποχωριζόταν όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της και η αλλαγή στο look της!
Survivor 4: Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το 14/4 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά το συμβούλιο, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, κάνει τις διακοπές της στον Άγιο Δομίνικο. Η πρώην παίκτρια δημοσίευσε φωτογραφία από την παραλία όπου χαλάρωνε, ενώ μας έδειξε και το νέο look στα μαλλιά της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, έστειλε και το μήνυμα της μετά την αποχώρηση της που είχε πολλές κλάματα. “Tα κατάφερα! I am a survivor. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ!” , έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Exit mobile version