Κυριακή, 9 Μαΐου

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο μόνος παίκτης του “Survivor” που δε θα χαιρετούσε αν έβλεπε στον δρόμο

Στη στήλη της εκπομπής «Love it», «10 και να καίνε» απάντησε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η γνωστή youtuber έκανε διάφορες αποκαλύψεις για το «Survivor» και όσα συνέβαιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η ίδια εξήγησε πως δε θα χαιρετούσε τον Αλέξη Παππά εκτός «Survivor», ενώ αποκάλυψε πως η Μαριαλένα έφυγε από την παρέα της, όταν έμαθε τι λέγεται έξω για εκείνους.

«Το πιο στενάχωρο που διαπίστωσα για συμπαίκτη μου είναι κάποια πράγματα που είπε η Μαριαλένα. Η Μαριαλένα αποχώρησε από την παρέα γιατί ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει έξω.
Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσω αν θέλω να ακούσω την καρδιά μου, ή πρέπει να παίξω το παιχνίδι με στρατηγική. O James δεν ήθελε να διώξει τον Σάκη. Η Μαριαλένα μας είχε πει πως ζορίζεται πάρα πολύ με όλη αυτή την κατάσταση και ο James είπε στη φίλη του, αν τη ζορίζει αυτό, να τον ψηφίσουμε. Με τον Νίκο μας έφεραν κοντά οι απόψεις μας.

Υπάρχει παίκτης που είναι πρωταθλητής στο κλέψιμο φαγητού. Είναι από τη Μπλε ομάδα. Αλλά δεν θέλω να τον δώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πολύ ευχάριστος χαρακτήρες για να τον παρακολουθείς από τους δέκτες σου, γιατί γελάς. Όταν ζεις 24 ώρες το 24ωρο μαζί του είναι πολύ-πολύ δύσκολος άνθρωπος. Αν έβλεπα στον δρόμο τον Αλέξη Παππάς δεν θα τον χαιρετούσα. Μου κόστισε η φιλία μου με τον James και τον Νίκο. Στις μερίδες φαγητού δεν έκλεβα, αλλά δεν είμαι και ζυγαριά» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης