Site icon Hallocy

Ιάσωνας Παπαματθαίου: «Αν ο Αλέξης ήταν πανούργος δεν θα τον αντιπαθούσε ο κόσμος»

«Δεν το βλέπω το Survivor, αλλά έχω καταλάβει πως είναι εξαιρετικά αντιπαθής»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ιάσωνας Παπαματθαίου μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Αλέξη Παππά.

Οι δύο άντρες γνωρίζονται καλά μιας και έχουν συνεργαστεί στις «8 λέξεις» και έτσι ο ηθοποιός τοποθετήθηκε τόσο σε όλα όσα έχει προκαλέσει στο Survivor, όσο και για το unfollow που τον έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου, με τον ίδιο να τον έχει «αδειάσει» αρκετές φορές.

Οι δηλώσεις του Ιάσωνα Παπαματθαίου για τον Αλέξη Παππά
«Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Ανδρέα, αλλά για να έκανε unfollow τον Αλέξη Παππά θα έχει τους λόγους του. Εγώ δεν τον έχω κάνει unfollow. Τον ακολουθώ. Δε ξέρω αν όντως ο Αλέξης έχει τη δύναμη να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους σαν μαριονέτες. Με τη συνεργασίας μας, οκ. Ήταν μια τυπική επαγγελματική συνεργασία.

Δεν ταιριάξαμε σαν άνθρωποι. Είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα και απόψεις. Δε ξέρω αν είναι πανούργος. Προσωπικά δεν το βλέπω το Survivor, αλλά έχω καταλάβει πως είναι εξαιρετικά αντιπαθής. Αν είναι κάποιος πανούργος μπορεί να είναι χειριστικός, χωρίς να το καταλαβαίνουν οι άλλοι.

Πανούργος για μένα είναι κάποιος που χειρίζεται τους ανθρώπους και βγάζει κάλο πρόσωπο προς τα έξω. Οπότε δεν θα τον έλεγα πανούργο. Αν ήταν πανούργος δεν θα τον αντιπαθούσε ο κόσμος».

Exit mobile version