Τρίτη, 15 Ιουνίου

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Το επικό σχόλιο για το πλάνο που αγκαλιάζει τον Αλέξη Παππά στο βίντεο της αποχώρησής του

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο παίκτης που έσβησε τη δάδα του στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, κάποιοι συμπαίκτες του έμειναν έκπληκτοι, ενώ κάποιοι άλλοι – από τη μπλε ομάδα – δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους!

Όπως σε κάθε υποψήφιο, έτσι και στον Αλέξη Παππά η παραγωγή ετοίμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του. Στο τελευταίο πλάνο αυτού του βίντεο είδαμε τον Αλέξη Παππά και την Άννα Μαρία Βέλλη να αγκαλιάζονται, πανηγυρίζοντας για τη νίκη τους σε έναν από τους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στους δυο τους αργότερα δημιουργήθηκε μια μεγάλη κόντρα, η οποία κρατά γερά έως σήμερα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο και δεν δίστασε να σχολιάσει το συγκεκριμένο πλάνο αλλά και το τρολάρισμα του μοντέρ. “Τελευταίο πλάνο στην αποχώρηση Παππά. Εντάξει το είχαμε καταλάβει (με το τραγούδι Λιβάνι στα πλάνα Μαριαλένας – Σάκης) ότι ο μοντέρ είναι τρολ αλλά τώρα το τερμάτισε”, έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δες την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης