Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Τριαντάφυλλος: Τι συμβαίνει με τη σύζυγό του; Τα αναπάντητα “σ’ αγαπώ” και το “ελεύθερη” στο facebook

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και ο Τριαντάφυλλος συνομίλησε, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, με τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Η Δήμητρα, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλο αυτό το διάστημα κρατά σιγή ιχθύος και δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τη συμμετοχή του συζύγου της στο Survivor.

Οι απαντήσεις της Δήμητρας στις συνεχείς ερωτήσεις του Τριαντάφυλλου, αν τον αγαπάει, προκάλεσαν προβληματισμό στους χρήστες των social media, με κάποιους από αυτούς να σπεύδουν να αναζητούν το προφίλ της Δήμητρας στο facebook. Εκεί, η ίδια, είχε ως προσωπική κατάσταση το «ελεύθερη» και πολλοί αναρωτήθηκαν αν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και εκείνη του εξήγησε ότι το προφίλ της στο facebook είναι σχεδόν απενεργοποιημένο. «Δεν θέλω να ασχολούμαι με όλη αυτή τη δημοσιότητα. Καταλαβαίνω το συνεσταλμένο του χαρακτήρα της. Για το προφίλ μου είπε ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και γι’ αυτό γράφει “ελεύθερη”» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Σιαμπάνη που μετέφερε στον αέρα του Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε επίσης