Τρίτη, 15 Ιουνίου

Survivor spoiler 29/04: Διέρρευσαν τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας! Βόμβα στην πρώτη θέση

Spoil Alert!

Survivor spoiler: Παρελθόν από το Survivor 4 αποτελεί ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε πριν το Πάσχα και θα περάσει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένεια του.

Η συμπεριφορά του ζαχαροπλάστη το τελευταίο διάστημα, με ειρωνείες του στυλ της ντουντούκας στην αποχώρηση του Αλέξη Παππά δεν άρεσε στους τηλεθεατές που τον “πέταξαν” εκτός Survivor και μάλιστα πολύ εύκολα! Ο Κώστας Παπαδόπουλος συγκέντρωσε ένα υπερβολικά χαμηλό ποσοστό και ελάχιστες ψήφους σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που είχε βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Έκπληξη στην πρώτη θέση! Ίσως και όχι…
Ποια ήταν όμως η κατάταξη! Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος έχει παραμείνει στο Survivor εννέα φορές συνολικά που έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και ο πιο αγαπητός παίκτης μέσα στο παιχνίδι καθώς η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες φορές που έχει βρεθεί υποψήφιος ο Ντάφυ δεν έχει βγει πρώτος στην ψηφοφορία αλλά αυτό μπορεί να έχει και λόγο! Ποιος είναι αυτός; Πως όσοι θέλουν να φύγουν ο Τριαντάφυλλος ψηφίζουν ένα συγκεκριμένο άτομο! Γι’ αυτό και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, την περασμένη βδομάδα βγήκε πρώτος πανηγυρικά και χτες έπεσε αισθητά. Γιατί τον ψήφισαν όσοι ήθελαν να αποχωρήσει ή ο Αλέξης Παππάς ή ο Τριαντάφυλλος!

Στην πρώτη θέση λοιπόν βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής, με τεράστια μάλιστα διαφορά, δείχνοντας πως αποτελεί έναν πολύ καλό παίκτη στην ψηφοφορία και πως δύσκολα θα καταφέρουν οι αντίπαλοί του (που είναι και πολλοί) να τον βγάλουν από το παιχνίδι! Στην δεύτερη θέση ήταν ο Τριαντάφυλλος, με επίσης μεγάλη διαφορά από τον τρίτο, Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον τραγουδιστή να δείχνει πως κρατάει ακόμα η “μπογιά” του στο παιχνίδι παρά τις συνεχόμενες φορές που έχει βγει υποψήφιος και παρότι δεν αγωνίζεται σχεδόν ποτέ!

Πάμε να δούμε παρακάτω  αναλυτικά τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο κάθε παίκτης:

Τζέιμς Καφετζής 42%
Τριαντάφυλλος33%
Γιώργος Ασημακόπουλος 16%
Κώστας Παπαδόπουλος 8%

Διαβάστε επίσης