Σάββατο, 19 Ιουνίου

Survivor: Όταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απολάμβαναν full in love τις διακοπές τους

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης αποτελούν δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor κι ο λόγος δεν είναι άλλος από το ερωτικό παρελθόν τους.

Τα νεαρά παιδιά υπήρξαν για δύο χρόνια ζευγάρι, τους τελευταίους μήνες της σχέσης τους, μάλιστα, συγκατοικούσαν, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει η 25χρονη σε ένα από τα επεισόδια του reality επιβίωσης, πήγαιναν και για γάμο.

Ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τους οποίους όμως ένωσε το Survivor. Οι δύο παίκτες φαίνεται να έχουν έρθει ξανά αρκετά κοντά, αφού τα ρομαντικά ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα, οι ζήλιες και οι ματιές όλο νόημα δεν έχουν τέλος.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είχαν δημοσιεύσει στα social media κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Σε ένα από αυτά, βλέπουμε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του, ζώντας ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης