Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Survivor 4 trailer 3/5: Οργή και θυμός στο αγώνισμα ασυλίας – Κόρο και Ηλίας ξεφεύγουν

Τζέιμς: «Αν νικήσουμε θα βάλω το μαγιό της Άννας Μαρίας και θα πέσω στην θάλασσα»

Μπορεί αύριο λόγω Κυριακής του Πάσχα Survivor 4 να μην είχαμε, ωστόσο, σήμερα Δευτέρα 3/5 επιστρέφει και ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να μην καθυστερήσει να βγάλει το trailer, το οποίο μάλιστα είναι απολαυστικό.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού της προηγούμενης εβδομάδας, η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα θα τα δώσει όλα για όλα για την πρώτη ασυλία.

Πριν πάνε όμως στο αγώνισμα οι παίκτες θα δούμε στην παραλία να συζητάνε όλα όσα σημειώθηκαν στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης. Ο Τζέιμς θα μιλήσεις για την επίθεση που δέχτηκε μαζί με τον Νίκο, λέγοντας καθαρά πως όλοι θα ήθελαν πολύ να αποχωρήσουν οι ίδιοι γιατί αυτό τους συνφαίρει. Βέβαια, όλα αυτά θα ξεχαστούν στον στίβο μάχης.

Το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία έχει πολύ ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές! Αρχικά θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να λέει πως αν κερδίσουν και καταφέρουν να μην φύγει κανείς από τους Κόκκινους, θα βγάλει ρούχα και μαγιό και θα πέσει γυμνός στη θάλασσα. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όταν το ακούσει αυτό ο Τζέιμς, θα του απαντήσει πως αν κερδίσουν οι Μπλε θα φορέσει το μαγιό της Άννας Μαρίας Βέλλη που άφησε στο νησί και θα βουτήξει στη θάλασσα. Άρα όποια ομάδα και να κερδίσει το θέαμα θα είναι μοναδικό.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο του αγωνίσματος τα νεύρα θα είναι πολλά και Ηλίας με Κόρο θα ξεφύγουν, καθώς θα τους δούμε να φωνάζουν και να ξεσπούν. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και να πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού; Εμείς πάντως έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τo 3/5 trailer του Survivor 4

Διαβάστε επίσης