Site icon Hallocy

Μαρκ Γουόλμπεργκ: Πήρε (ήδη) 10 κιλά σε 3 εβδομάδες για τις ανάγκες του νέου του ρόλου και συνεχίζει

Στόχος του να πάρει συνολικά 15 κιλά σε έξι εβδομάδες

Πριν από λιγότερο από ένα μήνα, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έλεγε στον Τζίμι Κίμελ ότι σχεδίαζε να πάρει περίπου 15 κιλά μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων για τις ανάγκες ενός ρόλου. Σχεδόν το έχει καταφέρει.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία που το αποδεικνύει. Σε διάστημα τριών εβδομάδων πήρε ήδη 10 κιλά προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου του ως μπόξερ-ιερέας στην ταινία Father Stu.

«Από αυτό, πριν από τρεις εβδομάδες, σε αυτό, τώρα», έγραψε ο ηθοποιός ποστάροντας δύο φωτογραφίες πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα.

Η σύζυγός του πάντως, έσπευσε να τον ενθαρρύνει λέγοντάς του ότι παραμένει το ίδιο σέξι.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι γνωστός για την αγάπη του στη γυμναστική. Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας παλαιότερα για το καθημερινό πρόγραμμα, που ακολουθεί, έχει πει, ότι ξυπνά στις 3 τα ξημερώματα και λίγο αργότερα ξεκινά την προπόνηση στο ιδιωτικό γυμναστήριο, που έχει φτιάξει.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να θυσιάσει τους κοιλιακούς του για τους ρόλους μιας ταινίας. Για τον ρόλο του στο Pain & Game είχε βάλει 20 κιλά ενώ για το Deepwater Horizon και το Patriot’s Day, είχε πάρει περισσότερα από 30 κιλά.

Exit mobile version