Site icon Hallocy

Ευτυχείτε: Το μήνυμα του Γιώργου Λιβανη στην Μαριαλένα που δεν προβλήθηκε ποτέ

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο έπαιξε το πρωί της Παρασκευής στο Ευτυχείτε, αφιερωμένο φυσικά στην Μαριαλένα και τον Γιώργο Λιβάνη.

Η δυναμική παίκτρια του survivor έχει απασχολήσει αρκετά με την σχέση της με τον τραγουδιστή, ο οποίος ωστόσο δεν της έστειλε κάποιο μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Το γεγονός αυτό εξέπληξε τόσο τους τηλεθεατές όσο και την ίδια καθώς στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν.

Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει»

Για αυτό λοιπόν, το Ευτυχείτε αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το βίντεο αυτό και έφτιαξε ένα καινούργιο, με τον Γιώργο Λιβάνη να στέλνει το δικό του μήνυμα στην αγαπημένη του.

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει»!

Exit mobile version