Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Στον Εισαγγελέα, με χειροπέδες στα χέρια, ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης!

Φωτορεπορτάζ από το σημείο!

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε ο 22χρονος ο οποίος φέρεται να ακολούθησε, με το μόριο του έξω από το παντελόνι, νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή γυναίκα που τον κατήγγειλε ανέβασε στο Facebook βίντεο από κάμερα ασφαλείας και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποδείχτηκε χρήσιμο εργαλείο. Η Αστυνομία ταυτοποίησε ότι ο νεαρός είναι ο δράστης άλλων τριών περιπτώσεων που αφορούν απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη. Μετά την αναγνώρισή του από την κοπέλα ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να του πάρουν κατάθεση, αλλά εκείνος δεν μιλούσε. Μέχρι που κάποια στιγμή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες».

Δείτε φωτογραφίες από την μεταφορά του 22χρονου στον Εισαγγελέα:

Στον Εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια ο 22χρονος

Στον Εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια ο 22χρονος

Στον Εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια ο 22χρονος

«Είχα δώσει τις πινακίδες του ΙΧ του τον Νοέμβριο»: Μαρτυρία θύματος του σάτυρου της Νέας Σμύρνης… προβληματίζει!
Στην αποκάλυψη ότι είχε δώσει τον περασμένο Νοέμβριο στην αστυνομία τον αριθμό κυκλοφορίας του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη προχώρησε μια κοπέλα, θύμα κι αυτή – δύο φορές – σεξουαλικής παρενόχλησης του φοιτητή.

Μία από τις κοπέλες που αποτέλεσε κι αυτή θύμα σεξουαλικής επίθεσης του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης αποκάλυψε στην εκπομπή «TLive» στον Alpha ότι είχε δώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του στην αστυνομία από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Κατερίνα, όπως είναι το όνομά της, είπε ότι έδωσε τις πινακίδες τον περασμένο Νοέμβριο και κατήγγειλε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι, καθώς έναν μήνα μετά δέχθηκε και δεύτερη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο νεαρό.

«Ήμουν σε έναν δρόμο στο Παλαιό Φάληρο κι από την αντίθετη πλευρά είδα να σταματά ένα αμάξι. Νόμιζα ότι σταμάτησε να κάνει καμάκι. Όταν πέρασα από δίπλα του όμως είδα την πόρτα ανοιχτή. Είχε βγάλει το μόριό του έξω και αυτοϊκανοποιούταν. Έφυγε αμέσως. Εγώ πήρα αμέσως το «100» και κατήγγειλα το περιστατικό. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου και έμεινα ήσυχη ότι κάτι θα κάνει, αλλά δεν έκανε. Αυτό έγινε τον Νοέμβριο, ένα μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:48», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δέχθηκε και δεύτερη επίθεση από τον ίδιο νεαρό.

«Μετά από έναν μήνα, πάλι στην ίδια οδό, είδα ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου με ανοικτά τα φώτα. Ήταν ο ίδιος νεαρός με παγωμένο το βλέμμα. Είχε βγάλει πάλι έξω το μόριό του και αυτοϊκανοποιούνταν. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και έφυγα. Χθες είδα ότι είναι ο ίδιος νεαρός με αυτόν που κατήγγειλε η κοπέλα στη Νέα Σμύρνη», δήλωσε η Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης