Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor : Ξεσηκώθηκαν οι παίκτες για την παράταση – παρέμβαση Ατζούν

Η επιθυμία του Σκάι και της εταιρίας παραγωγής για παράταση του «Survivor 2021» έφερε ταραχή σε Άγιο Δομίνικο και Αθήνα.

Ο συνδυασμός υψηλής τηλεθέασης και αυξημένων διαφημιστικών εσόδων αποδεικνύεται ακαταμάχητος για τον Σκάι και την Ατζούν Μίντια, την εταιρία παραγωγής πίσω από το «Survivor 2021» με αποτέλεσμα, όπως πληροφορούμαστε από όλες τις πλευρές, να καταβάλλεται προσπάθεια για να έχουμε παράταση του reality,το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο.

Οι νέες ημερομηνίες που συζητιούνται είναι -με συντηρητικούς υπολογισμούς- η 7η Ιουλίου αλλά υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι το «Survivor 2021» μπορεί να τραβήξει έως και μετά τα μέσα στου μήνα.

Όμως, για να συμβεί αυτό απαιτείται η συγκατάθεση των παικτών, οι οποίοι φαίνεται πως αντέδρασαν έντονα στο άκουσμα της σχετικής είδησης.

Οι λόγοι της αντίδρασης κυμαίνονται ανάλογα με τα πρόσωπα. Κάποιοι παίκτες -προφανώς προερχόμενοι από τους Μαχητές- έχουν πιθανόν πληροφορηθεί από αυτούς που μπήκαν στο παιχνίδι με καθυστέρηση τα ποσά που φημολογείται ότι εισέπραξαν και συνεχίζουν να εισπράττουν κάποιοι συμπαίκτες τους καθώς και τα ποσά που μπαίνουν στο ταμείο της παραγωγής και νιώθουν ριγμένοι. Κάποιοι άλλοι ενδεχομένως έχουν αναλάβει υποχρεώσεις για τους επόμενους μήνες, υπολογίζοντας ότι θα έχουν γυρίσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο σημερινό «Πρωινό», ο παίκτης που αντέδρασε πιο έντονα από όλους ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ηλία Μπόγδανο για τον οποίον διέρρευσε λανθασμένα η πληροφορία ότι ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς επειδή κατέρρευσε. Ο τραγουδιστής, σύμφωνε με νέα ενημέρωση έχει προγραμματίσει δουλειές στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι και θέλει να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Ενόψει «ανταρσίας» ο παραγωγός της εκπομπής Ατζούν Ιλίτζαλι, επισκέφτηκε την ελληνική ομάδα του «Survivor 2021» και πρότεινε στους «χαμηλόμισθους» παίκτες έως και διπλασιασμό της αμοιβής τους για να παραμείνουν το επόμενο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Μόνος παίκτης που συμφώνησε με τη μία είναι ο Τριαντάφυλλος ενώ θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση του Ατζούν με τους παίκτες με στόχο να καμφθούν οι αντιρρήσεις τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Batuhan Karacakaya FP (@karacakayafp)

Διαβάστε επίσης