Site icon Hallocy

Ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό της από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Στην κάμερα της εκπομπής “Love it” μίλησε η Άννα Μπεζάν.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ “8 Λέξεις“ αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύντροφό της και τραγουδιστή Δημήτρη Καραδήμο.

«Έχουν ένα μήνα που τελείωσαν τα γυρίσματα των “8 Λέξεων”. Στη σειρά είμαι ερωτευμένη με έναν ανασφαλή άντρα, αλλά ναι, θα σταματήσω να είμαι “κακιά”. Στο δρόμο με βρίζουν. Πολλές φορές δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα. Είναι σουρεάλ αυτό το πράγμα. Έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ της Κύπρου και μόνο που δεν με έφτυσε η ταμίας.

Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Άβολο, γιατί με αυτή τη δουλειά συνεχώς εμφανίζεται μπροστά μου το παρελθόν μου, κάτι το οποίο βέβαια με βοηθάει γιατί το δουλεύω καλύτερα, αλλά είναι και λίγο άβολο. Η μαμά μου με άφησε στον πατέρα μου. Στα 12 έφυγα και από το σπίτι του πατέρα μου. Η μητέρα μου ζει, ο πατέρας μου είναι λίγο άρρωστος.

Εγώ έκανα ψυχανάλυση σχεδόν 10 χρόνια και οι σπουδές με βοήθησαν πολύ, αλλά νομίζω, ότι πρακτικά μάλλον, δούλεψα περισσότερο τον εαυτό μου τώρα που δουλεύω και ασχολούμαι με την υποκριτική”.

Μου χρεώνουν διάφορες σχέσεις αλλά αυτό το διάστημα είμαι μόνη μου. Με τον Δημήτρη Καραδήμο ήμασταν μαζί λίγους μήνες, αλλά η σχέση έληξε γρήγορα λόγω δουλειάς και λόγω “θέλω”.

Survivor βλέπω αποσπασματικά. Με τον Αλέξη συνεργαστήκαμε και είχαμε πάρα πολλές σκηνές μαζί. Ο Αλέξης έχει ένα καλό, θα ακούσει το πρόβλημά σου και θα καταλάβει, αν κάτι συμβαίνει. Θεωρώ ότι ήξερα πολύ καλά τι έκανε, γιατί λειτουργούσε στρατηγικά και αυτό φάνηκε. Επειδή βρέθηκε σε ένα reality επιβίωσης, νομίζω το πήγε πολύ καλά για να πάρει τα χρήματά του και να είναι ήσυχος», είπε η Άννα Μπεζάν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Exit mobile version