Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor 4 – spoiler 16/5: Έτσι θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες

Αυτοί οι παίκτες αλλάζουν χρώμα μπαντάνας!

Και όμως για ακόμη μια φορά ο Ατζούν και η παραγωγή του Survivor 4, αλλάζουν τις ομάδες, μετά τις δυο αποχωρήσεις. Αυτή του Τζέιμς Καφετζή, αλλά και του Νίκου Μπάρτζη που πολύ σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας να ανακοινώνεται.

Η αλλαγή ωστόσο σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει θα φέρει πολλά “εγκεφαλικά” στους παίκτες, αφού έχουν μείνει μόνο 11 και βρισκόμαστε μόλις δυο μήνες πριν τον μεγάλο τελικό. Έχοντας αποχωρήσει δυο παίκτες από τους Μπλε, έπρεπε η το παιχνίδι να γίνει ατομικό ή να αναδιαμορφωθούν από την αρχή η δυο ομάδες για να είναι τα αγωνίσματα δίκαια, καθώς μέχρι πρόσφατα ήταν 3 εναντίον 8.

Όπως λοιπόν είδαμε στο trailer 16/5 o Τριαντάφυλλος είναι ο ένας παίκτης που έφυγε από τους Κόκκινους και πήγε στους Μπλε. Μάλιστα, τον βλέπουμε να κερδίζει και ένα αγώνισμα εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλου και να ξεσπάει σε απίστευτους πανηγυρισμούς.

Survivor 4 spoiler 16/5 νέες ομάδες

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή, αφού και άλλα ονόματα αλλάζουν στρατόπεδα. Ονόματα μάλιστα, που στην πρώτη αλλαγή των ομάδων κράτησαν την μπαντάνα τους και δεν φόρεσαν της αντίπαλης.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να ανακοινώσει πως θα γίνει ανταλλαγή δυο παικτριών που είναι μάλιστα πάρα πολύ καλές αγωνιστικά και φαβορί για τον τελικό του Survivor 4. Και αν πάει το μυαλό σας στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κάνετε λάθος, αφού ο Ατζούν δεν θέλει με τίποτα να είναι στην ίδια ομάδα με τον Σάκη Κατσούλη, καθώς μετά θα είναι όλα όμορφα και ήρεμα ανάμεσα τους και δεν θα υπάρχουν τσακωμοί,

Έτσι διαμορφώνονται οι νέες ομάδες του Survivor 4
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μπλε ομάδα

Τριαντάφυλλος
Καρολίνα
Μαριαλένα
Κόρομι
Κόκκινη ομάδα

Ασημακόπουλος
Χαμπέρη
Κατσούλης
Νικολέττα
Μπόγδανος

Διαβάστε επίσης