Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Survivor 4: Μετά τον Νίκο Μπάρτζη αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος – Βίντεο

«Θα το δούμε μέχρι την Δευτέρα»

Το έλα να δεις έγινε στα τελευταία επεισόδια του Survivor 4, καθώς δεν είχαμε μια αποχώρηση, αλλά δυο οικειοθελείς και επικρατεί μια αναστάτωση στο παιχνίδι, με τους παίκτες να σοκάρονται με την ανακοίνωση του Λιανού πως αλλάζουν ξανά οι ομάδες.

Το ριάλιτι επιβίωσης απόψε το βράδυ επιστρέφει και θα δούμε να γίνονται πάρα πολλές ανατροπές. Αφού, μερικές μπαντάνες στα χέρια παικτών θα αλλάξουν χρώμα. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό γεγονός που θα σχολιαστεί πολύ.

Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4 και ο Τριαντάφυλλος;
Σύμφωνα με την εκπομπή Αννίτα Κοίτα, μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση, αυτή του Τριαντάφυλλου. Ο παίκτης ήδη είχε αναφέρει πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός είχε αλλάξει κουβέντα χωρίς να σχολιάσει τη δήλωση του.

Μπορεί στο trailer να λέει πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή ο τραγουδιστής θέλει να επιστέψει στην οικογένεια του. Τα λεφτά κιόλας που ήθελε να μαζέψει τα έχει μαζέψει και με το παραπάνω!

Βέβαια, δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ντάφυ έκανε νέο deal με την παραγωγή του Ατζούν και δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

 

Διαβάστε επίσης