Site icon Hallocy

Survivor trailer 23/05: Ηλίας και Ασημακόπουλος ξεμπροστιάζουν τον Τριαντάφυλλο – «Ντροπή σου, εμείς σε ταΐζουμε όλο τον καιρό…»

Πανικός στην παραλία – Ακραία επίθεση στον «Ντάφυ»

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor αναμένεται να προβληθεί αύριο (23/5), με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στην παραλία, αφού όλοι έχουν έρθει στα όρια τους με τον Τριαντάφυλλο, με τον Ηλία και τον Ασημακόπουλο να του… ορμάνε κανονικά.

Τη στιγμή, που ο «Ντάφυ» αποφασίζει οριστικά σχετικά με το αν θα μείνει ή θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, μοιάζει να έχει αυτοπεποίθηση μετά τη δέκατη παραμονή του χάρη στο κοινό, κάτι που ενοχλεί άπαντες στην παραλία. Η Καρολίνα πρώτη επιτίθεται, μιλώντας για «Ανάσταση του Λαζάρου», με τη συνέχεια να είναι χειρότερη στο αγώνισμα επάθλου.

Σε εκείνο το σημείο, ο Τριαντάφυλλος μιλά για τον τραυματισμό του και την απόφαση να παίζει στα ατομικά αγωνίσματα. Ο Ηλίας και ο Ασημακόπουλος, σε εκείνο το σημείο, ξεκινούν επίθεση άνευ προηγουμένου, μιλώντας για το πόσες φορές τον έχουν ταΐσει φαγητό.

Survivor trailer: Το αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο
Έχουμε μάθει, παράλληλα, ότι ο Ατζούν ετοιμάζει μεγάλα έπαθλα για τους παίκτες του Survivor, με ένα από αυτά λογικά να προσφέρεται στο αγώνισμα της Κυριακής.

Οι ομάδες αλλάζουν και πάλι, ενώ θα δούμε Σάκη, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλο στην ίδια πλευρά για πρώτη φορά, με την τριάδα να νιώθει δυνατή.

Δείτε το trailer:

Exit mobile version