Site icon Hallocy

Survivor trailer 24/05: Αντεπίθεση της τριάδας μετά το κράξιμο στον Τριαντάφυλλο – «Θα μας βρείτε απέναντί σας»

Βγαίνουν… στην κόντρα μετά τον τρομερό καβγά στο αγώνισμα επάθλου

Το Survivor συνεχίζεται σε μια εβδομάδα, όπου αποχώρηση δε θα υπάρξει, με τους παίκτες να απολαμβάνουν όλα… του Ατζούν τα δώρα, αλλά παράλληλα αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχει και ενδιαφέρον, με την κόντρα της κλίκας του Τριαντάφυλλου και του Σάκη με τους Amigos να παίρνει «φωτιά».

Είδαμε, άλλωστε, και στο τελευταίο επεισόδιο, ότι δεν είναι δύσκολο να ξεφύγει η κατάσταση. Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο, με τους Ηλία, Ασημακόπουλο, «Κόρο» και Καρολίνα, ήτοι τους παίκτες της νέας μπλε ομάδας, να του επιτίθενται άγρια για την αγωνιστικότητά του, επιβεβαιώνοντας πλήρως το δικό μας ρεπορτάζ, ότι δε θα έπαιζε στο αγώνισμα επάθλου.

Αυτή την φορά, όμως, ήρθε η σειρά των «Ντάφυ», Σάκη και Μαριαλένας να επιτεθούν στους Amigos, τονίζοντας πως «θα μας βρείτε απέναντί σας» και κάνοντας λόγο για «κωλοτούμπες» και άσχημες συμπεριφορές. Για ακόμη μια φορά, το δίδυμο βγαίνει ως υπεράσπιση προς τον τραγουδιστή και η κατάσταση παραμένει «εύφλεκτη».

Survivor trailer: Ποιος παίρνει το έπαθλο;
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, παίκτης δε θα φύγει αυτή την εβδομάδα και οι ομάδες ετοιμάζονται για φοβερά έπαθλα. Το σημερινό (24/5) έχει σχέση με την επικοινωνία σε έναν ακόμη δύσκολο στίβο μάχης.

Οι δύο πλευρές έρχονται για άλλη μια τεράστια «μάχη», με στόχο την νίκη και τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, μαζί με οτιδήποτε άλλο υπάρξει.

Δείτε το trailer:

Exit mobile version