Τρίτη, 15 Ιουνίου

Survivor spoiler 25/05: Ένα ράκος ο Τριαντάφυλλος – Η παραγωγή τον άφησε να μιλήσει με το γιο του

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος ήταν και πάλι ένα ψυχολογικό ράκος στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βρίσκεται και πάλι σε τραγική κατάσταση, αναγκάζοντας την παραγωγή να τον βοηθήσει να μετριάσει τα συναισθήματά του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με ένα πρόσωπο, που λατρεύει όσο κανένα άλλο.

Ο «Ντάφυ» δε μας έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την οικογένειά του. Φαίνεται να έχει ένα σπουδαίο «δέσιμο» με τη σύζυγό του, Δήμητρα, καθώς και τον γιο του, Νικόλα, κάτι που φαίνεται σε κάθε αγώνισμα επικοινωνίας, όπου συγκινείται πριν καν οι δύο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης.

Αυτό έγινε και χθες (24/5), όπου ο τραγουδιστής περίμενε εναγωνίως να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του και αυτός είναι ένας από τους λόγους, που έπαιξε με όλη του την ψυχή, σε αντίθεση με το προηγούμενο αγώνισμα, όπου υπήρξε μεγάλη ένταση με τον ίδιο και τους Amigos. Μπορεί να είπε στο τέλος, ότι έπαιξε για να μην τον πουν ξανά «καραγκιόζη», αλλά το πραγματικό κίνητρο είχε σχέση με την οικογένειά του και την αξία του επάθλου.

Survivor spoiler: Μίλησε με το παιδί του ο Τριαντάφυλλος;

Είναι λογικό, ασφαλώς, να θέλει τόσο πολύ να μιλήσει με το παιδί του ο «Ντάφυ», καθώς είναι εδώ και 5.5 μήνες μακριά του και αυτό αποτελεί ένα βασανιστήριο για αμφότερους. Για ακόμη μια φορά, με την τελευταία ήττα των «Κόκκινων», έχασε τη δυνατότητα του επάθλου επικοινωνίας, μην κρύβοντας μετά τη στενοχώρια του.

Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, ότι οι αντίπαλοί του, που στο προηγούμενο αγώνισμα τον είχαν «κατακεραυνώσει», «μαλάκωσαν» και αρνήθηκαν να πουν εκείνη τη στιγμή οποιαδήποτε αρνητική κουβέντα. Αυτό, βέβαια, δεν έκανε καλύτερη την κατάσταση του Τριαντάφυλλου και η παραγωγή φαίνεται πως βρήκε τη λύση.

Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν, φέρεται να μίλησε με τον γιο του, μετά το αγώνισμα επικοινωνίας, με την παραγωγή να τον αφήνει, βλέποντας το σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μπροστά στο ενδεχόμενο να τον χάσει, ή να δει να πέφτει η ψυχολογία του σε βαθμό, που δε θα επιθυμούσε, προτίμησε να γίνει αυτή η «θυσία», καθώς κανονικά δεν προβλέπεται βάσει συνθηκών, που επιβάλλει ο Άγιος Δομίνικος.

Διαβάστε επίσης