Site icon Hallocy

Τζέιμς Καφετζής: Σε εφιάλτη μετατρέπεται η επιστροφή του στην Ρόδο μετά το Survivor 4

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ο Τζείμς Καφετζής απασχόλησε πολύ με την συμμετοχή του στο φετινό Survivor 4. Μπορεί εξαρχής να μην άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό και για μήνες να θεωρούνταν από τους πιο μισητούς παίκτες του παιχνιδιού αλλά, τον τελευταίο καιρό, λίγο πριν αποχωρήσει οικειοθελώς, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr, κατάφερε να αλλάξει την γνώμη του κόσμου.

Η υποδοχή του στο νησί του, την Ρόδο, ήταν το κάτι άλλο! Πλήθος κόσμου στους δρόμους, βεγγαλικά, φωνές, πανηγυρισμοί, τραγούδια. Από τότε που κέρδισε η Παπαρίζου στην Eurovision (μιας κι έτυχε κι αυτό πολύ κοντά) είχαμε να δούμε τέτοιον χαμό.

Καλά όλα αυτά. Όταν τα ζεις τα χαίρεσαι, όταν όμως ξεφεύγουν από την πραγματικότητα τέτοια σκηνικά, αρχίζεις να τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε μεταξύ άλλων : “Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή που είχα στη Ρόδο. Έγινε χαμός δεν το περίμενα. Θα γινόταν χαμός και με το Νίκο αλλά υπήρξαν οι φωτιές. Είναι περίεργο αυτό που μου συμβαίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πάω σούπερ μάρκετ που μου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ. Θέλουν όλοι να φωτογραφηθούν μαζί μου. Μου λείπει το σούπερ μάρκετ πολύ.”.

Δεν θα σας το κρύψω, νόμιζα πως υπερβάλλει, αλλά είπα για καλό και για κακό να κάνω ένα τηλεφωνάκι προς Ρόδο πλευρά. Πιστεύατε πως δεν θα έχω κι εκεί έναν δικό μου άνθρωπο; Αυτά που μου περιέγραψε όντως είναι… τραγελαφικά.

Ξεφεύγουν τα πράγματα για τον Τζέιμς Καφετζή μετά το Survivor
Κι όμως ο Τζέιμς δεν κάνει πλάκα. Η επιμονή του κόσμου να τον δει, να φωτογραφηθεί μαζί του, να του μιλήσει κι όλα τα σχετικά δεν μπορεί να… περιοριστεί δυστυχώς και μπορεί να σας φανεί κάπως αλλά όταν ένας άνθρωπος δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις μπορεί στην αρχή να χαίρεται αλλά μετά κουράζεται. Υπάρχουν μέρες που ο Τζέιμς δεν βγαίνει ούτε μέχρι το περίπτερο γιατί σκέφτεται πως θα τον κοιτάνε όλοι και θα τον πλησιάζουν όλοι.

Άσε οι θαυμάστριες… Και δωράκια λαμβάνει ο Τζέιμς στο σπίτι του, τα έχω μάθε εγώ όλα!

Exit mobile version