Site icon Hallocy

GNTM 4: Πήγε πέρσι και του έριξαν άκυρο αλλά φέτος μάλλον μπαίνει στο σπίτι

Η ανάρτηση στα social media

Οι auditions του τέταρτου κύκλου του GNTM 4 έχουν ήδη ξεκινήσει, με έναν πρώην διαγωνιζόμενο να μπήκε πίθανον στο σπίτι, ενώ είχε φάει πέρσι άκυρο!

Ο καινούργιος κύκλος θα είναι αρκετά διαφορετικός, μιας και θα είναι άπουσα για πρώτη φορά η Βίκυ Καγιά, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να παίρνει την θέση της.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ενώ έκπληξη έχεις προκαλέσει ένας περσινός διαγωνιζόμενος, που έχει γίνει viral!

Ο λόγος για τον Σάμουελ Τότσι, ο οποίος μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM, ωστόσο με την εκκεντρική του προσωπικότητα, κατάφερε και απέκτησε χιλιάδες fan, ιδίως με τα tik tok βίντεο του.

Ο ίδιος εδώ και μερικές μέρες είναι απών από τα social media και με μια ανάρτηση του αποκάλυψε τον λόγο. Όπως ανέφερε ο ίδιος, απουσιάζει καθώς βρίσκεται στην δεύτερη φάση του bootcamp και πολύ πιθανόν να μπει μέσα στο σπίτι!

Τώρα δεν ξέρουμε αν μας τρολάρει ή όντως είναι αλήθεια, ωστόσο θα χαρούμε πολύ να τον δούμε μέσα στο παιχνίδι!

Η ανάρτηση του Σάμουελ Τότσι

“Φοβάμαι μην πεθάνω ίδια μέρα με τα γενέθλιά μου”
Ο Σάμουελ Τότσι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον χώρο της τηλεόρασης στις audition του φετινού GNTM και μάλιστα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ένα «όχι».

Ο Σάμουελ Τότσι από την Αλβανία, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μένει στην Ελούντα της Κρήτης. Όπως είπε στον Γιώργο Καράβα, σπουδάζει Φυσική και δήλωσε πως γεννήθηκε για να γίνει μοντέλο, όχι όμως το κλασικό μοντέλο… αλλά το ψαγμένο, ενώ έχει και υψοφοβία.

Χαρακτηριστικό ήταν πως ο Σάμι πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόδας, χωρίς να χρειαστεί καν να φορέσει το μαγιό του και να ποζάρει!

Δυστυχώς, όμως, εν τέλει ο Σάμουελ δεν μπήκε στο σπίτι κι έτσι… ξεκίνησε να μοιράζεται την καθημερινότητα ενός μοντέλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram! Μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε ότι παλεύουν οι influencers για χρόνια, να αποκτήσει χιλιάδες followers! Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει κοντά 148 χιλιάδες.

 

Exit mobile version