Site icon Hallocy

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «1.000.000 ευρώ η ασφάλεια ζωής της Καρολάιν» – Το σενάριο που εξόργισε τον 32χρονο πιλότο (Video)

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα νέα ερωτήματα για την δολοφονία της 20χρονης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φαίνεται ότι καταλήγουν κάπου. Τα σενάρια όμως που ακούγονται έχουν ενοχλήσει τον 32χρονο σύζυγό της άτυχης κοπέλας. Παράλληλα, η Αστυνομία έχει στα χέρια της -σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ- σκίτσο με το πρόσωπο του ληστή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε την ενόχληση του 32χρονου πιλότου για τα σενάρια που κυκλοφορούν. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ακούστηκε μέχρι και το σενάριο ότι η άτυχη Καρολάιν, ήταν ασφαλισμένη για 1.000.000 ευρώ.

Όλα αυτά έχουν φέρει τον πιλότο, δικαιολογημένα, έξω από τα ρούχα του. Όπως σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας, υπάρχουν στοιχεία της έρευνας που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Δεν έκρυψε, ωστόσο, πως η δημοσίευση στοιχείων της έρευνας δυσχεραίνει το έργο της αστυνομίας.

Exit mobile version