Τρίτη, 30 Νοεμβρίου

Έλενα Παπαρίζου: H αφοπλιστική της απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για τα κιλά της – “Στεναχωρήθηκα τόσο που πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ”

Η Έλενα Παπαρίζου, βρέθηκε στον πλατό του The 2night Show, λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον τελικό της Εurovision!

Τι έχει να πει για τα αρνητικά σχόλια και όσους της έκαναν body shaming; Έπεσε μέσα στα προγνωστικά του διαγωνισμού αυτή τη χρονιά; Η Έλενα θυμάται με τον Γρηγόρη τη συμμετοχή της στα προκριματικά με τη Σουηδία και συγκινείται, βλέποντας μετά από χρόνια την εμφάνισή της. Η όμορφη Έλενα αναφέρεται στο γεγονός που ήταν σταθμός στη ζωή της και που την έκανε να αναθεωρήσει τα πράγματα. Επίσης, μιλάει για την ευτυχία που βιώνει αυτή την περίοδο, για τις αλλαγές που έχει κάνει στην καθημερινότητά της, για τον σύζυγό της, για τη νίκη της στο φετινό «The Voice», αλλά και για το καινούργιο της CD που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η αφοπλιστική απάντησή της για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τα κιλά της μετά την εμφάνισή της στη βραδιά της Eurovision!

“Δεν με πειράζει. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έγραψαν για τα κιλά μου, που πήγα χθες και έφαγα ένα μπέργκερ. Δε χρειάζεται να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος χάρηκε”… ήταν η αφοπλιστική απάντηση της τραγουδίστριας, ενώ αναρωτήθηκε: Τι παίζει τελικά ρόλο στη ζωή μας. Να έχουμε δίκιο, ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι”;

Θα πήγαινα ξανά στη Eurovision, μόνο αν είχα το κατάλληλο τραγούδι. Η Έλενα συγκινήθηκε ακούγοντας το τραγούδι Survivor. με το οποίο εκπροσώπησε τη Σουηδία στον μουσικό διαγωνισμό . Αυτό το τραγούδι με συγκινεί. Ήταν μετά την περίοδο της κατάθλιψης που βίωσα. Μου άρεσε το τραγούδι αλλά ήθελα να εκπροσωπήσω και τη Σουηδία.

Όλοι κουβαλάμε τον σταυρό μας. Έχουν περάσει χρόνια, που ένιωθα τεράστια μοναξιά. Και αυτή τη μοναξιά την έκανα μοναχικότητα. Όταν έχασα τον πατέρα μου άλλαξαν πολλά πράγματα και αναθεώρησα τη ζωή μου. Τότε κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι.

Τους τελευταίους μήνες έχω αλλάξει εντελώς τη ζωή μου. Παλιά πήγαινα για ύπνο στις 7:30… Τώρα ξυπνάω στις 7:30. Νιώθω τη διάθεσή μου διαφορετική. Έχω περισσότερη όρεξη.

Μου αρέσει να μαγειρεύω… Ξεδίνω στην κουζίνα. Με τον Αντρέα μας αρέσει να περπατάμε και να κάνουμε ταξίδια. Να ξεκινάμε το πρωί και να μην ξέρουμε που θα φτάσουμε. Μας αρέσει να κολυμπάμε σε λίμνες!

Το Τhe Voice θα γίνει και του χρόνου. Περνάω πολύ ωραία σε αυτό το show!

Διαβάστε επίσης