Κυριακή, 14 Αυγούστου

Survivor 4 – trailer 30/5: O Ηλίας γυρνάει την μπιφτέκα – Ζητάει συγγνώμη στον Σάκη

«Ο Ηλίας έχει επηρεαστεί! Η ζήλια δεν είναι δική του αλλά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας»

Μόλις πριν από λίγα λεπτά βγήκε το trailer του Survivor 4 για απόψε 30/5 το βράδυ. Από την αρχή ήμασταν σίγουρα πως το επεισόδιο θα είναι γεμάτοι εκπλήξεις και τελικά πέσαμε μέσα, αφού θα δούμε να γυρνάει μια…. τεράστια μπιφτέκα από τον Ηλία Μπόγδανο, με τον παίκτη να ζητάει συγγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη.

Τις τελευταίες ημέρες Σάκης και Μαριαλένα βρέθηκαν στο στόχαστρο των Amigos οι οποίοι τους σχολίαζαν με πολύ άσχημο τρόπο. Με λίγα λόγια και πιο λαϊκά, το φτυάρι με το οποίο τους έθαβαν ήταν τεράστιο!

Όπως όμως θα δούμε απόψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Ηλίας είναι μετανιωμένος με την στάση και την επίθεση που έκανε όλο αυτό το διάστημα στον Ηλία και τον πλησιάζει για να του ζητήσει συγγνώμη για την κακή του συμπεριφορά.

Από την πλευρά του ο Σάκης θα τον δικαιολογήσει και θα κατηγορήσει την παρέα του. Συγκεκριμένα μάλιστα την Καρολίνα και τον Ασημακόπουλο, αφού με τον Κόρομι μετά το έπαθλο στο Μαϊάμι ήρθαν λίγο πιο κοντά, αλλά κα ίντριγκα αλλά και γενικά στα τελευταία επεισόδια τον έχουμε δει να έχει ηρεμήσει και απέναντι στον Τριαντάφυλλο.

Αυτό είναι το trailer του Survivor 4

Αυτοί οι παίκτες τελικά κερδίζουν απόψε στο Survivor 4
Το αγώνισμα λοιπόν είναι ατομικό, δηλαδή ο κάθε παίκτης θα μονομαχήσει μόνος του για το έπαθλο. Οι νικητές θα είναι δυο και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν ακόμη παίκτη για να πάνε μαζί στο έπαθλο.
Survivor 4 Spoiler 30/5 Καρολίνα Σάκης νικητές

Εδώ είναι η ανατροπή! Οι παίκτες που κερδίζουν είναι όπως σας είπαμε νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης αλλά και… η Καρολίνα. Τον Ηλία Μπόγδανο μάλιστα δεν τον ξεχνάμε από την νίκη μόνο αλλά και από το έπαθλο!

Ο Σάκης στην επιλογή του παίκτη που θα πάρει μαζί του, θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Από την άλλη, η Καρολίνα Καλύβα θα επιλέξει τον κολλητό της Γιώργο Ασημακόπουλο.

Διαβάστε επίσης