Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στο Survivor και είχε ένα τεράστιο έπαθλο για τους παίκτες.

Αυτό ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι και στον αγώνα του NBA ανάμεσα στους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Maimi Heat για τα πλέι οφ και φυσικά, έπαθλο φαγητού.

Η Μαριαλένα ήταν η τελική νικήτρια από την πλευρά των κοριτσιών, ενώ ο Ηλίας κέρδισε τον Σάκη και επέλεξε δύο συμπαίκτες του να απολαύσουν το έπαθλο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισε να πάρει μαζί της τον της Σάκη Κατσούλη, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ανακοίνωσε ότι στον αγώνα θα πάνε οι Ασημακόπουλος και Καρολίνα.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν για άλλη μια φορά πολύ κοντά, με τον πρώτο να της κάνει ερωτική εξομολόγηση και μάλιστα… επί δύο και να της λέει πόσο τυχερός είναι που την γνώρισε και έκαναν σχέση.

«Τρία χρόνια πριν σε κυνήγαγα και σε παρακάλαγα. Όταν δε με έβλεπες, ήθελα να είμαι μαζί σου, γιατί είσαι μεγάλη τυπάρα, είσαι πολύ πραγματική, είσαι αγωνίστρια. Με κόντραρες σε κάθε τι που κάναμε. Τσακωνόμασταν για το ποιος θα έρθει στο Survivor. Kάναμε τα πάντα μαζί, και τελικά άξιζε όλο αυτό το κυνήγι που έκανα για σένα. Μπορεί να χωρίσαμε αλλά είμαι σίγουρος πλέον ότι μετά το Survivor, θα έχω κερδίσει έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που ανά πάσα στιγμή θα με τραβήξει από το χέρι ότι και να μου συμβεί» είπε ο Σάκης στην Μαριαλένα τη στιγμή που καθόντουσαν στην πισίνα.

Στη συνέχεια η ερωτική εξομολόγηση συνεχίστηκε στο Μαϊάμι.

Διαβάστε επίσης