Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Συγκινεί με το μήνυμά του στην Ελεάνα Βραχάλη, μετά την εξομολόγησή της για την ασθένειά της

O Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεργάζεται χρόνια με την στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη και τους συνδέει μια βαθιά εκτίμηση και φιλία. Ο Μιχάλης, μετά την εξομολόγηση της γνωστής στιχουργού για όσα βίωσε με την σκλήρυνση κατά πλάκας η οποία την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια της έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα που συγκινεί βαθιά.

Ο Μιχάλης έγραψε:

Ελεάνα Βραχάλη μου όμορφη και αγαπημένη. Πόσο με συγκίνησες με τα λόγια σου, αυθόρμητα και πηγαία για την χρόνια σου δοκιμασία! Ξέρω πως δε σου ήταν καθόλου εύκολο… Αλλά όμως πόση δύναμη και πίστη έδωσες σε όλους όσοι περνούν το δικό τους δύσβατο μονοπάτι. Ο Θεός, η φύση, η μοίρα, πάντα κάτι μας παίρνει και πάντα κάτι μας δίνει. Κάτι μας στερεί, αλλά κάτι μας προσφέρει ανοιχτόχερα.

Και εγώ «Αστέρι μου Φωτεινό» που σε ξέρω από όταν ήμασταν παιδιά, που μαζί ξεκινούσαμε και μαζί ανακαλύπταμε τον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας, σε θυμάμαι πάντα αισιόδοξη και μαχήτρια, σα να ήθελες να ζωγραφίσεις το σύμπαν με χρώματα, σκέψεις και λόγια για να μετριάσεις και να σιγήσεις την τρικυμία μέσα σου.
«Εγώ γυρνώ ανάποδα όλη τη Γη…» Άλμπουμ «7» 2008 ΑΝΑΠΟΔΑ Σε φιλώ…
Μ.Χ.

Η Ελεάνα είχε πει μεταξύ άλλων για το πρόβλημα της υγείας της : “Είναι λογικό, από τη στιγμή που αλλάζει η ζωή σου με ένα νέο δεδομένο, να αλλάζει κι η καθημερινότητα. Αναγκαστικά ο εαυτός σου οφείλει να έχει προτεραιότητα. Να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις. Να προσπαθείς, για παράδειγμα, να μην αρρωσταίνεις γιατί ένα κοινό κρυολόγημα μπορεί να είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Ακόμη και ο πονοκέφαλος που άρχισε να με επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, γίνεται εμπόδιο πολλές φορές γιατί με ακινητοποιεί. Πρέπει να ακυρώσω πράγματα, να παλέψω με την ψυχολογία μου, να φροντίσω τον ύπνο μου και γενικά εμένα”.

Διαβάστε επίσης