Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Σάκης Κατσούλης: Επικό “άδειασμα” από τον κολλητό του – “Χώρισε τη Μαριαλένα πριν τον γάμο και άλλαξε κλειδαριές στο σπίτι”

Είναι ή δεν είναι και πάλι μαζί ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα ερώτημα που “απασχολεί” τους περισσότερους τηλεθεατές του Survivor. Οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι για δυο χρόνια και μάλιστα όπως έχουν και οι ίδιοι παραδεχτεί πήγαιναν για γάμο. Μετά τον χωρισμό τους, ξαναβρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο και από αυτά που βλέπουμε στους δέκτες μας δείχνουν να έχουν έρθει και πάλι κοντά με πολλούς να κάνουν λόγο για επανασύνδεση.

Ένας από τους φίλους του Σάκη Κατσούλη όμως δείχνει να έχει αντίθετη άποψη. Συγκεκριμένα, ο Μάνος Κατσαμπούρης που γνωρίζεται περισσότερα από 12χρόνια με τον νεαρό επιχειρηματία θεωρεί πως οι δυο τους προσποιούνται το ζευγάρι και έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση τους “αδειάζοντας” τον φίλο του…

“Ο Σάκης που ξέρω είναι ένα καλό παιδί. Του αρέσει να είναι στον χώρο, του αρέσει η showbiz, του αρέσουν τα ρούχα γι’ αυτό και ασχολείται με αυτό. Με την Μαριαλένα δεν είναι αληθινό ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα όχι. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με έναν παίκτη από το προηγούμενο Survivor οπότε ξέρει πως πρέπει να χειριστεί κάποια πράγματα εκεί μέσα.

Δε σου φαίνεται περίεργο που όταν μπήκε η Μαριαλένα δεν ήθελα καν να τον δει και ξαφνικά αγαπήθηκαν; Πιστεύω ότι έχουν μιλήσει και το παίζουν, δεν είναι όμως ζευγάρι. Αυτό που είχε ακούσει εγώ είναι ότι πήγαιναν για γάμο. Έμαθα ότι χώρισαν. Εκείνος της είπε να φύγει από το σπίτι και άλλαξε κλειδαριές. Πιστεύω ότι η μητέρα της Μαριαλένας είναι τόσο εναντίον του Σάκη λόγω του ότι χάλασε ο γάμος γιατί είχα ακούσει ότι πήγαιναν για γάμο.

Ε, η μητέρα όταν περιμένει να δει την κόρη της νύφη και ξαφνικά χαλάει… Η Μαριαλένα μπορεί να τον ξαναερωτεύτηκε αλλά δε το νομίζω. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι και όταν βγουν θα είναι χώρια. Λυπάμαι για αυτά που γράφονται στα social media για τον Γιώργο Λιβάνη” είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης