Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Survivor spoiler 01/06: Ποιοι είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 01/06: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με τους οκτώ παίκτες του Survivor 4 να μάχονται! Ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι;

Χτες είδαμε την Καρολίνα να κερδίζει και να βγάζει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στους τηλεθεατές, αφού ο Σάκης έχει αποδείξει πως δεν αξίζει να βρίσκεται στη θέση αυτή, μιας και είναι ο πιο δυνατός παίκτης του φετινού Survivor!

Από την άλλη, όπως ήταν αναμενόμενο από την κάλπη βγήκε ο Τριαντάφυλλος και η δυάδα πάει πάλι να μονομαχήσει στην ψηφοφορία, ενώ δεν αποκλείεται στον τάκο να βρεθεί σήμερα και η Μαριαλένα, με την “οικογένεια” να βρίσκεται σε διάσπαση!

Πριν όμως το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνίδια της Καραϊβικής σε απευθείας σύνδεση με την Ελλάδα και επώνυμους Έλληνες της τηλεόρασης, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Τρύφων Τρύφωνος! Ποιος θα κερδίσει και τι έπαθλο θα το μάθουμε σήμερα!

Survivor spoiler 01/06

Η αλήθεια είναι πως τελευταία ο Ατζούν έχει καταφέρει να βάλει ένα τέλος στα spoils, έστω και καθυστερημένα! Έχει δει πως η τηλεθέαση έχει πέσει και έτσι δεν διαρρέει τίποτα προς τα έξω! Γι’ αυτό και χτες όλα τα spoils έπεσαν έξω! Τι θα συμβεί σήμερα; Εμείς θα σας δώσουμε την συμβουλή να μην θεωρείται τίποτα δεδομένο 100% στις διαρροές από εδώ και πέρα! Εμείς θα σας δίνουμε την πληροφορία μας αλλά καλό θα είναι να κρατάτε και μια “πισινή”!

Survivor spoiler 01/06: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα;
Απόψε λοιπόν, όπως και στην τελευταία ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης έχει ένα κίνητρο παραπάνω! Καλείται να αγωνιστεί για την “οικογένεια” ώστε να μην διασπαστεί και να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση ώστε να την γλιτώσει εκείνος και ο Ντάφυ! Θα τα καταφέρει; Πάντως το έργο του θα είναι δύσκολο, αλλά θα έχει και την συμμαχία του Τριαντάφυλλου που σίγουρα θα του χαρίσει νίκες, ενώ ο ίδιος θα προσπαθήσει να κόψει ζωές από αντιπάλους!

Ποιος κερδίσει την ατομική; Μόλις έχουμε κάποια πληροφορία θα σας την μεταφέρουμε!

Survivor spoiler 01/06: Ποιοι είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 01/06: Ποιοι θα είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση;
Πάμε τώρα στους υποψηφίους! Από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε ποιος κερδίζει την ασυλία δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε τους υποψηφίους! Οπότε θα πάμε θεωρητικά! Όπως σας είχαμε πει απο χτες θεωρούμε δύσκολο να μην είναι υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος! Πλέον όμως όχι, διότι αν η ασυλία πάει σε Ηλία ή Καρολίνα ξανά, ο Ασημακό θα την γλιτώσει, αφού θεωρούμε πιθανό να δώσουν υποψήφια την Μαριαλένα! Αν κερδίζει άλλος πάντως θα δώσει τον Ασημακόπουλο υποψήφιο! Αν θέλετε μια πρόβλεψη, βλέπουμε Ασημακόπουλος και Μαριαλένα, άντε και ίσως Ελένη!

Διαβάστε επίσης