Κυριακή, 14 Αυγούστου

Ο Ζάμπρας τρολάρει Λατινοπούλου: «Το αξύριστο πόδι σου μου κόστισε 50 ευρώ» (vid)

Ο Θωμάς Ζάμπρας, ένας από τους καλύτερους stand-up comedians της χώρας τα είπε ωραία μιμούμενος την Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Με τον δικό του ιδιαίτερο και περίτεχνο τρόπο… τρόλαρε την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ο Θωμάς Ζάμπρας, ένας από τους καλύτερους stand-up comedians της χώρας και εκπληκτικός writer.

Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την τοποθέτηση της πολυτευόμενης με τη Νέα Δημοκρατία δικηγόρου και ήδη μέσα σε λίγες ώρες το video του έχει δεκάδες χιλιάδες προβολές και είναι ήδη viral.

Ο Ζάμπρας έθιξε φυσικά το θέμα της ημέρας, λέγοντας πως «ακόμα και η φέτα στο ψυγείο μου χάλασε με αυτή τη νέα τάση στα social media να ανεβάζουν γυναίκες τις τρίχες τους», ενώ εξήγησε γιατί αυτή η τάση κάνει κακό…

«Ανεβάζουν πανάδες, ραγάδες φλύκταινες, παρανυχίδες… Εμένα σαν άντρα αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αισθάνομαι ντροπή, άβολα και αυτό είναι το σημαντικό. Τι αισθάνομαι εγώ, τι αρέσει σε μένα. Είναι τόσο δύσκολο ο κόσμος να γυρίζει γύρω από αυτό που αρέσει σε μένα;».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Έτσι ξεκινάει… Πρώτα ανεβάζεις το τριχωτό σου πόδι στο προφίλ σου, μετά είναι στη ντουζιέρα μου, γεμίζει με τρίχες το λούκι μου, αναγκάζομαι να φωνάξω υδραυλικό και ξαφνικά το τριχωτό σου πόδι μου έχει κοστίσει 50 ευρώ».

Στον μονόλογό του των 3.50 λεπτών πρόσθεσε: «Έχουμε άντρες που γίνονται γυναίκες, γυναίκες που γίνονται άντρες. Τι θα ακολουθήσει; Ενήλικες που γίνονται μωρά; Άντρες που γίνονται λυκάνθρωποι; Αυτή είναι η νέα κοινωνία;».

Στο κλείσιμό του, είπε: «Τι ήθελε ο Χόμο Σάπιενς από τα παλιά χρόνια; Φαγητό, κάπου να μένω και eyeliner για τη γυναίκα μου. Δεν θα μας αλλάξετε αυτά που πιστεύαμε. Οι γυναίκες δεν είναι τριχωτές, οι άντρες είναι τριχωτοί και αν δεν θέλω να βλέπω κάτι στο προφίλ σου δεν θα το ανεβάζεις».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thomas Zampras (@zabras)

Διαβάστε επίσης