Site icon Hallocy

Survivor 4: Το καρφί της Βέλλη στην Μαλέσκου μετά την συνέντευξη του Τζέιμς

Της τα είχαν μαζεμένα φαίνεται

Χαμός επικράτησε στο πλατό του Love It, όταν ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στον αέρα για να μιλήσει για το Survivor 4. Ο Ροδίτης προς το τέλος δεν γινόταν να μην σχολιάσει το κράξιμο που είχε φάει από όλη την εκπομπή όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα εκεί. Περισσότερο μου θυμίζει Big Brother. Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος. Έχω δει πως ενώ εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, εσείς λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Ο Βασίλης είχε πει ότι ο Νίκος το έκανε επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα.

Survivor 4: Η Μαλέσκου έδιωξε τον Τζέιμς από το πλατό του Love It
Απίστευτη ένταση “Επειδή σε βλέπω να κοιτάς το ρολόι σου…»

Εγώ ήμουν στο παιχνίδι αλλά αυτοί που βλέπανε ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ότι ήταν για μένα. Εγώ σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Η άποψη μου για το Survivor είναι πως είναι κοινωνικό πείραμα. Βγαίνουν και λένε ότι είναι το μοντάζ όταν δεν τους συμφέρει. Ο Παππάς είχε πει πως το μοντάζ δεν τον ευνόησε. Δεν έκανε το μοντάζ να πει σάπια ντομάτα εμένα και καρκίνωμα την Άννα Μαρία», είπε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής στην εκπομπή. Δείτε αναλυτικά την συνέχεια και την απάντηση της παρουσιάστριας πριν τον διώξει από το πλατό.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρία Βέλλη για τον Τζέιμς και την επεισοδιακή του συνέντευξη στο Love It
Η Άννα Μαρία Βέλλη που παρακολουθούσε την εκπομπή και υποστηρίζοντας τον κολλητό της φίλο Τζέιμς, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση και να πετάξει το δικό της καρφί, με αφορμή την αποχώρηση του από την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε στιγμιότυπο από την στιγμή που έφευγε από το πλατό ο Τζέιμς και έγραψε:

«Cool boys don’t look back at explosions» που σημαίνει «Τα κουλ αγόρια δεν κοιτάνε πίσω τους την έκρηξη».

 

Exit mobile version