Site icon Hallocy

Ατζούν Ιλιτζαλί: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Mr Survivor – Δείτε φωτογραφίες

Πήρε διαζύγιο και σύναψε σχέση μαζί της – Ψιλή, ξανθιά

Ο Mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, που έχει καταφέρει να κυριαρχήσει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κρατά την προσωπική του ζωή – όσο μπορεί – μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2017, o Ατζούν Ιλίτζαλι παντρεύτηκε τη Σεϊμά Σουμπασί σε έναν γάμο – υπερπαραγωγή, με παράνυμφο την κόρη τους, Μελίσα, την οποία είδαμε πρόσφατα στο Survivor. Έναν χρόνο μετά, επιβεβαίωσε το συναινετικό τους διαζύγιο.

Ο Ατζούν, φαίνεται, πως πλέον έχει προχωρήσει την ζωή του κι έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια της νεαρής Ayca Cagla Altunkaya. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, η Ayca βρίσκεται συνεχώς δίπλα του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα του σχέση δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ο Ιλιτζαλί αναρτά φωτογραφίες με τη νέα του σχέση.

Η σύντροφος του Ατζούν

Εκείνη, μάλιστα, έχει μια κοινή τους φωτογραφία ως εικόνα προφίλ στο Instagram της, που είναι ιδιωτικό.

Τι διατροφή δίνει στην πρώην σύζυγό του ο Ατζούν
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Όμως, τα χρήματα αυτά θα τα δίνει με έναν βασικό όρο: Ότι η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Οι δυο τους έχουν μια κόρη, της οποίας τα έξοδα για εκπαίδευση έχει αναλάβει ο Acun και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, καθώς ο Ilicali είναι συνέταιρος στο καφέ της Seyma. Ακόμα, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε πως κανείς από τους δύο δεν θα ζητήσει περεταίρω υλική ή ηθική αποζημίωση, σύμφωνα με το CIAO.

 

Exit mobile version