Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Survivor spoiler 02/06: Στημένα όλα! Είχαν συμφωνήσει Ντάφυ – Ατζούν για την αποχώρηση εδώ και μέρες!

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Ντάφυ!

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο σχετικά με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου από το Survivor 4, το οποίο σας υποσχεθήκαμε ότι θα σας το μεταφέρουμε σήμερα!

Από χτες που σας αποκαλύψαμε πως ο Ντάφυ είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor 4 σας είχαμε τονίσει πως από πίσω κρύβονται άλλα και ήρθε η στιγμή να σας τα φανερώσουμε όλα!

Όσοι μας διαβάζεται καθ’ όλη την διάρκεια του Survivor βέβαια θα το γνωρίζετε ήδη! Πάμε πίσω 15 μέρες. Τότε που ο Τζέιμς Καφετζή ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Survivor 4 οικειοθελώς και τρεις μέρες μετά τον ακολούθησε και ο Νίκος Μπάρτζης! Τότε λοιπόν σας είχαμε αποκαλύψει πως και ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει! Τότε ο Ατζούν και η υπόλοιπη παραγωγή βέβαια τον έπεισαν να παραμείνει, διότι τρίτη οικειοθελή αποχώρηση μέσα σε μια εβδομάδα θα τίναζε στον αέρα τα πάντα.

Survivor spoiler 02/06: Στημένα όλα!

Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος είχε αρκετούς λόγους να θέλει να αποχωρήσει! Πρώτον αποτελεί τον μοναδικό πατέρα στην ιστορία των ελληνικών Survivors που έμεινε στο ριάλιτι τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! Του έλειπε απίστευτα το παιδί και η γυναίκα του και δεν άντεχε στην ιδέα της παράτασης! Δεύτερον ο Τριαντάφυλλος έχει και τα επαγγελματικά του που τρέχουν. Ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν και μετά τον αντίκτυπο που είχε στο Survivor 4 ξέρει ότι θα έχει μεγάλη πέραση. Έτσι δεν γίνεται να έμενε στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Survivor spoiler: Η μυστική συμφωνία Ντάφυ – Ατζούν

Ατζούν και Τριαντάφυλλος λοιπόν τα βρήκαν στο να αποχωρήσει ο τελευταίος στην επόμενη αποχώρηση φυσιολογικά. Ή τουλάχιστον έτσι να έδειχνε προς τα έξω! Ο Τούρκος δεν θα άντεχε άλλη οικειοθελή αποχώρηση και αυτός είναι ο λόγος που παρακάλεσε τον τραγουδιστή να κάνει λίγο υπομονή παραπάνω. Φυσικά τον ρόλο του έπαιξε και ένα μικρό… μπόνους που πήρε. Όχι ότι τον χάλασε τελικά τον Ντάφυ καθώς μέσα σ’ αυτό το διάστημα απόλαυσε τεράστια έπαθλα, όπως το ταξίδι στο Μαΐάμι.

Survivor spoiler 02/06

Έπειτα λοιπόν από συμφωνία των δύο ανδρών ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε… φυσιολογικά από το Survivor, παρότι σ’ όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες έβγαναν τελευταίες τόσο η Μαριαλένα όσο και η Καρολίνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά… Εσείς τι πιστεύετε;

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.