Site icon Hallocy

Τζέιμς Καφετζής : Τι συνέβη όταν έφυγε από το love it κι έπεσαν διαφημίσεις

Ειρωνείες, εκνευρισμός και σύγχυση στα παρασκήνια

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2/6 παρακολουθήσαμε την πιο επική σκηνή στην ελληνική τηλεόραση για το 2021. Ο Τζέιμς Καφετζής, ο πρώην παίκτης του Survivor που με τον χαρακτήρα του στο παιχνίδι μετά την οικειοθελή αποχώρησή του δημιούργησε κινήματα ολόκληρα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it, της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ και έφυγε κακήν κακώς πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξή του, δείτε εδώ το απίστευτο βίντεο!

Άλλο να σας το λέμε κι άλλο να το βλέπετε! Η Ιωάννα Μαλέσκου που φέτος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου κατάφερε με τον λόγο της, έμμεσα να τον αδειάσει. Όμορφα και κόσμια του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι που λέμε. Όλο αυτό, όμως, δεν έγινε χωρίς λόγο.

Τι συνέβη μεταξύ Τζέιμς Καφετζή και Ιωάννας Μαλέσκου
Για να τα πάρουμε από την αρχή, όταν αποχώρησε ο Τζέιμς ενημερώθηκε από φίλους και γνωστούς πως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν τόσο αντικειμενική μαζί του κι έκανε μια ανάρτηση στο instagram. Από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, ο Τζέιμς δεν ήθελε να παρευρεθεί στο love it αλλά αναγκάστηκε από την παραγωγή του παιχνιδιού. Βλέπετε είναι κανόνας πως φεύγοντας από το Survivor θα κάνεις ένα πέρασμα από την Ιωάννα Μαλέσκου. Έτσι πήγε.

Δεν ήθελε να βρίσκεται το τονίζουμε. Μπορεί μπροστά στις κάμερες την ώρα που σηκώθηκε να φύγει από τον καναπέ να έδειχνε χαμογελαστός αλλά από πίσω… έτρεμε μάλλον από τον εκνευρισμό του.

Με την Ιωάννα δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Εκείνη ότι ήθελε να πει το είπε στον αέρα της εκπομπής κι αυτός δεν την πλησίασε καν. Αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με ανθρώπους πίσω από τις κάμερες αποχώρησε από τον σταθμό.

Το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα… άγνωστον. Πάντως ο ΣΚΑΙ τον ήθελε για εκπομπή με τον Μπάρτζη, αλλά μετά από αυτό κανείς δεν ξέρει πως θα προχωρήσει…

Exit mobile version