Site icon Hallocy

Θρήνος για τον 21χρονο Ανδρέα – «Άλλος ένας μάγκας που είχε όλη τη ζωή..»

Θρήνος γι’ άλλον ένα νέο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Τα όνειρα ενός ακόμα νέου παιδιού έσβησαν τόσο απότομα και άδοξα. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, όπου ο 21χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Σημειώνεται ότι με το χθεσινό θανατηφόρο ο αριθμός των νεκρών στην άσφαλτο ανέρχεται στους 12 σε 11 αντίστοιχες συγκρούσεις. Κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο είχαμε 16 οδικές συγκρούσεις με 16 νεκρούς.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

«Τα λόγια περισσεύουν, άλλος ένας μάγκας που είχε όλη την ζωή μπροστά του την χάνει στην άσφαλτο…»

Με ανάρτησή τους οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ αποχαιρετούν τον Ανδρέα.

«Τα λόγια περισσεύουν, άλλος ένας μάγκας που είχε όλη την ζωή μπροστά του την χάνει στην άσφαλτο αφήνοντας την οικογένεια του, την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και την πατρίδα μας φτωχότερη..

Καλό παράδεισο αδερφέ..

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

2000 – 2021»

Exit mobile version