Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Survivor 4 spoiler 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή

Σιγά που δεν θα είχαμε ανατροπή! Το Survivor 4 άλλωστε είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν ανέβει, επεισόδιο δεν θα δούμε σήμερα το βράδυ οπότε στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουμε ξανά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ την Κυριακή 13/6!

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν θα σας μεταφέρουμε πληροφορίες και παρασκήνια από το νησί! Αυτό κάνουμε πάντα και γι’ αυτό μας εμπιστεύεστε!

Η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι γυναικεία υπόθεση! Πρώτη προτεινόμενη η Καρολίνα, που την έδωσε ο Σάκης στο επεισόδιο της Κυριακής όταν κέρδισε την ατομική ασυλία. Δεύτερη προτεινόμενη η Ελένη Χαμπέρη από τα χεράκια της Μαριαλένας που κατάφερε να πάρει το τοτέμ της Δευτέρας και τρίτη και τελευταία η Μαριαλένα με υπογραφή Ηλία Μπόγδανου που στο χθεσινό επεισόδιο βγήκε νικητής!

Survivor 4 spoiler 13/6 ποιος αποχωρεί την Κυριακή

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Κάρολ κάπου το έχει χάσει, αντικειμενικοί θα είμαστε! Βασικά, από εκείνο τον τσακωμό που είχε με την Ελένη Χαμπέρη και μετά… ήρθε η κάτω βόλτα! Η Μαριαλένα δεν κουνιέται από εκεί. Το διδυμάκι του Σάκη φαίνεται πολλοί να το έχουν λατρέψει.

Άρα η μάχη παίζεται μεταξύ Ελένης και Καρολίνας.

Ποιος αποχωρεί την Κυριακή 13/6 από το Survivor
Παρά το γεγονός πως οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα οι φανατικοί τουιτεράδες κάνουν πως και πως να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο η Καρολίνα οι δικές μας πληροφορίες, ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο πριν από λίγα λεπτά μας έδωσε το όνομα της Ελένης Χαμπέρης.

Αυτή, φαίνεται, να είναι ήδη εκτός παιχνιδιού! Παρ’ όλα αυτά επειδή ξέρετε τι παιχνιδάκια παίζει ο Ατζούν με τα spoils τον τελευταίο καιρό, αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε, αν όχι… Ελένη, καλή επιστροφή!

Διαβάστε επίσης