Τρίτη, 17 Μαΐου

Ο Τριαντάφυλλος μπαίνει στο σχήμα Βίσση – Βανδή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρελά αυξημένες μετοχές ο Τριαντάφυλλος και γεμάτες τσέπες μετά τη συμμετοχή του στο Survivor ετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει στις πίστες και μάλιστα στο σχήμα μαζί με Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή.

Εξάλλου, το ότι η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επόμενο βήμα της συνεργασίας τους –αφού το πρώτο ήταν το ντουέτο τους στο «Just the 2 of us» με «κουμπάρο» τον Νίκο Κοκλώνη- είναι γνωστό. Οι δύο σταρ έχουν πυκνώσει τις επαφές τους και επεξεργάζονται το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στο Fever της λεωφόρου Συγγρού, εφόσον φυσικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της «Φωλιάς των Κου Κου».

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, στο σχήμα προστίθεται ο Τριαντάφυλλος, του οποίου οι μετοχές εκτοξεύτηκαν λόγω «Survivor 2021» και ετοιμάζεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες συμβόλαιο με την Panik Music, συμφερόντων Πάρη Κασιδόκωστα.

Αν γίνει αυτό, τότε μιλάμε για την συνεργασία – «φωτιά» της προσεχούς σεζόν, που θα σαρώσει χωρίς δεύτερη σκέψη και όπου θα δώσουν το «παρών» οι πάντες, φυσικά αν το επιτρέψει η πανδημία!

Διαβάστε επίσης