Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου

Κρίστιαν Έρικσεν: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο

Η φωτογραφία από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η κατάρρευση του ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν το Σάββατο 12/06 κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανία – Φινλανδία, όπου προβαλλόταν ζωντανά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Η ομάδα του δημιούργησε ένα ανθρώπινο τοίχο γύρο του με σκοπό να του δώσουν οι γιατροί τις πρώτες βοήθειες.

«Όταν έφτασα δίπλα του, ανέπνεε και είχε σφυγμό, όταν ξαφνικά αυτό άλλαξε και ξεκίνησε η ανάνηψη. Η ιατρική και νοσηλευτική βοήθεια ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και όλοι μαζί καταφέραμε να επαναφέρουμε τον Κρίστιαν», αποκάλυψε ο γιατρός της ομάδας της Δανίας μεταξύ άλλων.

Η πρώτη ανάρτηση του Κρίστιαν Έρικσεν στο Instagram
Ο Κρίστινα Έρικσεν συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ άγνωστο ακόμη είναι αν θα μπορέσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η κατάσταση του είναι σταθερή.

«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τους γλυκούς και καταπληκτικούς χαιρετισμούς και τα μηνύματα από όλο τον κόσμο. Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά, τηρουμένων των συνθηκών. Πρέπει να περάσω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα, θα ενθαρρύνω τα αγόρια της Εθνικής Δανίας στους επόμενους αγώνες. Παίξτε για όλη τη Δανία», έγραψε κάτω από την φωτογραφία του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Διαβάστε επίσης