Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Το νέο επιχειρηματικό τους πλάνο και η εμπλοκή διάσημης τραγουδίστριας

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζονται να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ένα πρόσωπο που έχει άμεση σχέση με μία διάσημη pop star.

Για τη ακρίβεια, το διάσημο πριγκιπικό ζεύγος ψάχνει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του και να επιθυμεί να προσλάβει τον Ollie Ayling ως σύμβουλο επιχειρήσεων.

Πρόκειται για τον 30χρονο που κρύβεται πίσω από την επιτυχία της Nicole Scherzinger και των Pussycat Dolls.

Ο Ollie Ayling κατάφερε να κάνει διάσημη την ταλαντούχα pop star και να της αυξήσει την περιουσία. Συγκεκριμένα, βοήθησε τη 42χρονη Nicole Scherzinger να συγκεντρώσει περιουσία 10 εκατομμυρίων λιρών κατά τη διάρκεια των επτά χρόνων που εργάστηκε μαζί της.

Έχουν ήδη επαφή μαζί του
Σύμφωνα με τη The Sun ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν ήδη συνομιλήσει μαζί τους με σκοπό να συνεργαστούν.

Μπορεί το πριγκιπικό ζεύγος να έχασαν τα “βασιλικά” τους πορτοφόλια από τότε που έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια, αλλά το ζευγάρι έχει ήδη υπογράψει συμφωνία 112 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix και μία ακόμα αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify, για podcast.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Sussexes πιστεύουν ότι ο Ollie μπορεί να επεκτείνει την επωνυμία τους σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι ο «καλύτερος στις επιχειρήσεις».

«Ο Harry και η Meghan επεκτείνουν γρήγορα την επιχειρηματική τους αυτοκρατορία και θέλουν να βοηθήσουν με τον καλύτερο την επιχείρηση. Ο Ollie Ayling υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για την καριέρα της Nicole, την παραγωγή χρημάτων και τη διατήρησή της, οπότε θεωρήθηκε το ιδανικό πρόσωπο», αναφέρει πηγή.

Ο Ollie Ayling βοήθησε τη Nicole να πάρει ρόλους στις ταινίες της Disney Moana και Ralph Breaks the Internet. Ήταν επίσης το άτομο που εξασφάλισε την επιστροφή του στην κριτική επιτροπή του X Factor, καθώς και τις συμμετοχές της στο The Masked Singer USA και το Australia’s Got Talent.

Διαβάστε επίσης