Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Γλυκά Νερά: Κοντά στον δολοφόνο και στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ

Εξελίξεις αναμένονται, σύμφωνα με το Βήμα, στην υπόθεση των Γλυκών Νερών και στην στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι θέμα χρόνου η διαλεύκανση της υπόθεσης και η σύλληψη τουλάχιστον του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας. Όπως σημειώνεται, το κίνητρο της αποτρόπαιας ενέργειας να είναι ίσως διαφορετικό από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλάζοντας την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες, το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου, στο σπίτι όπου διέμεναν ο 32χρονος πιλότος και η άτυχη σύζυγός του.

Ακόμη, φέρεται να δίνουν απάντηση στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, τα άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει. Όπως, εξάλλου, και στο κρίσιμο ερώτημα για πόσο χρόνο είχε τελικά λιποθυμήσει ο 32χρονος πιλότος, όπως ανέφερε στις καταθέσεις του που μπήκαν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. Ακόμη, δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Τέλος, σύμφωνα με την τωρινή ροή των πληροφοριών, θεωρείται ότι δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αττική. Ακόμη, φέρεται να αποδίδεται νέο ενδιαφέρον στην κατάθεση της ψυχολόγου του ζευγαριού που είχε δοθεί τα πρώτα 24ωρα, μετά την δολοφονία της Καρολάιν.

Σημαντικά ευρήματα στα χέρια των Αρχών

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, το οποίο επικαλείται την ελλαδική Καθημερινή, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Τα νέα δεδομένα αναμένεται να τεθούν υπόψη του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ διευκρίνισε ότι η ΕΛΑΣ είναι ακόμα σε φάση προανάκρισης. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα εξιχνιαστεί η υπόθεση και είναι δουλειά του αρχηγίου να βγει να κάνει ενημερώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο 32χρονος πιλότος και από τις κάμερες ή το σπίτι δεν προέκυψαν ευρήματα.

Πηγή: in.gr / skai.gr

Διαβάστε επίσης