Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου

Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του πιλότου μετά την ομολογία του

«Θέλω να τιμωρηθώ»

Μετανιωμένος για την πράξη του φέρεται πως δήλωσε ο πιλότος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά, ενώ στη συνέχεια, το έκανε να φανεί σαν μία καλοστημένη ληστεία.

Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έκανε στα Γλυκά Νερά και ανέθεσε την υπεράσπισή του, σε δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Εκεί όπως αποκάλυψε ο τελευταίος, του είπε πως έχει μετανιώσει τόσο για το έγκλημα που διέπραξε όσο και για τη μετέπειτα στάση του. Όταν εμφανιζόταν ως θύμα αδίστακτων ληστών, που σκότωσαν τη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί τους.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του νεαρού πιλότου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον κατηγορείται για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές , αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Γλυκά Νερά – Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όταν αποφυλακιστεί θα ζητήσει την επιμέλεια της κόρης του
Η ημέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός και οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για το πως ακριβώς έγινε ο φόνος της 20χρονης, ανατριχιάζουν.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να κινηθούν διαδικασίες για να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού του, όταν αποφυλακιστεί, αμέσως μετά την ομολογία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί νομική εκπροσώπηση για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

 

 

Διαβάστε επίσης