Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Φοιτητής δημοσιογραφίας που κυνηγούσε το όνειρό του ο 22χρονος Ραφαήλ Γρηγορίου

Ο22χρονος Ραφάηλ Γρηγορίου ήταν φοιτητής δημοσιογράφος, ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα και όρεξη για ζωή, όπως τον περιγράφουν οι στενοί του φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες. Τα όνειρά του έμελλε να “σβήσουν” στην άσφαλτο, το απόγευμα της Παρασκευής όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε σφοδρή σύγκρουση.

Ήταν ένας δραστήριος νέος που ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, ένας νέος που κυνηγούσε επίμονα τα όνειρά του. Αν και φοιτητής, βούτηξε στο μελάτη τη δημοσιογραφική του πένα και άρχισε να γράφει.

Καθηγήτριά του η Αθηνά Βιολάρη… “Σε ξεχώριζα, όχι γιατί ήσουν ο καλύτερος φοιτητής μου αλλά γιατί ήσουν ψυχούλα”, γράφει και μιλά για τον τόσο πρόθυμο νεαρό. Έναν φοιτητή με όρεξη και πάθος.

Η δημοσιογράφος Νατάσα Ιωάννου ήταν συμφοιτήτριά του στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και μιλά για τον φοιτητή αλλά και φίλο της Ραφαήλ που ήταν πρόθυμος και έτοιμος να βοηθήσει…

Το χαμόγελό του, την ηρεμία του είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του Ραφαήλ που θα θυμούνται οι οικείοι του…

νφωνφ

Η είδηση του θανάτου του έφερε βαρύ πένθος στα Λατσιά αλλά και όλους όσοι τον ήξεραν, οι οποίοι μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια και απευθύνουν έκκληση προς όλους να σταματήσουν να χάνουν τη ζωή τους άνθρωποι στην άσφαλτο…

φγη

Συγκινούν τα λόγια δασκάλας του…

σδ

Ήταν γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Δημοκρατίας στη Νήσου με κατεύθυνση από το Πέρα Χωριό προς τη διασταύρωση με τον παρακαμπτήριο δρόμο από αυτοκινητόδρομο προς Πέρα Χωριό, με συνοδηγό 22χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη.

Μικρογραφία

Ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ και οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του Ραφαήλ Γρηγορίου, 22 ετών από τα Λατσιά, ενώ οι 21χρονη και 37χρονη, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης της σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας (22802023), τη Γραμμή του Πολίτη (1460) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης