Κυριακή, 17 Οκτωβρίου

Θλίψη για τον 22χρονο Ραφαήλ:«Τι θέλησες στον ουρανό; Αστέρι στη γη σε θέλαμε»

Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός της ραδιοφωνικής παραγωγού, Αθηνάς Βιολάρη, στον φοιτητή της, Ραφαήλ Γρηγορίου, ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο την Παρασκευή (18/6).

Σε ανάρτηση στο Facebook, η κ. Βιολάρη έγραψε: «Δεν έλειπες ποτέ από την αίθουσα διδασκαλίας, ούτε κι ύστερα από τις τηλεσυναντήσεις. “Είσαι αστέρι ρε Ραφαήλ, να τα κατάφερνες και λίγο καλύτερα στην ορθογραφία…”! Το τηλέφωνό σου το είχα σε πρώτη ζήτηση. Για τις στιγμές που χανόμουν μέσα στα προβλήματα της τεχνολογίας. Εσύ με ένα τσακ μου τα έλυνες! “Κυρία, μεν φοβάσαι, είμαι δίπλα σου!” Σε ξεχώριζα, όχι γιατί ήσουν ο καλύτερος φοιτητής μου αλλά γιατί ήσουν ψυχούλα.

Γι αυτό οι συμφοιτητές σου σε αγαπούσαν. Γι αυτό πάντα σου έβαζα κάτι παραπάνω στους βαθμούς. Γιατί το ήθελες πολύ αυτό το πτυχίο. Προσπαθούσες και κυνηγούσες το όνειρο. Η είδηση του πρόωρου φευγιού σου με συγκλόνισε. Στα 22 σου χρόνια ρε Ραφαήλ; Τι θέλησες στον ουρανό; Αστέρι στη γη σε θέλαμε, τι κι αν δεν τα κατάφερνες πολύ στην ορθογραφία…

Προσέχετε ρε παιδιά, πόσος πόνος στην άσφαλτο;».

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Δημοκρατίας στη Νήσου με κατεύθυνση από το Πέρα Χωριό προς τη διασταύρωση με τον παρακαμπτήριο δρόμο από αυτοκινητόδρομο προς Πέρα Χωριό, με συνοδηγό 22χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη.

Ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ και οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του Ραφαήλ Γρηγορίου, 22 ετών από τα Λατσιά, ενώ οι 21χρονη και 37χρονη, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.

Διαβάστε επίσης