Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Γλυκά Νερά: Οι τρεις λέξεις που είπε ο πιλότος στις κάμερες μετά την απολογία του

Αφού αποφασίστηκε προφυλακιστέος

Μετά την πολύωρη απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την απόφαση να προφυλακιστεί καταλαβαίνετε πως οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω του.

Τι είπε στις κάμερες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του εισαγγελέα, ο 33χρονος πιλότος γύρισε προς τους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν έχει να πει κάτι: «Μια μεγάλη συγγνώμη παιδιά».

 

Το πρώτο βράδυ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην φυλακή
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν ήταν μόνος του στο κελί. Μαζί του θα βρίσκονται άλλοι τρεις κρατούμενοι: Ο ένας είναι σωφρονιστικός υπάλληλος που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, ο δεύτερος για λαθρεμπόριο και ο τρίτος επίσης για ναρκωτικά.

Το κελί του 33χρονου είναι κοντά σε αυτό, όπου κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie, σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα επελέγη διότι θεωρείται «ήσυχη» και σε αυτή πηγαίνουν υπόδικοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και υπάρχει κίνδυνος αν πάνε σε πιο «σκληρές» πτέρυγες. Ένας ακόμα λόγος που ο συζυγοκτόνος θα μπει στη συγκεκριμένη πτέρυγα είναι οι απειλές από τους ποινικούς, οι οποίοι φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα ότι τον περιμένουν στις φυλακές.

Διαβάστε επίσης