Site icon Hallocy

Γλυκά Νερά: Δεν είχε στενές σχέσεις με τους γονείς του ο πιλότος! Η μητέρα του είδε το μωρό μόλις για 2 φορά την μέρα της δολοφονίας

Δεν έχει σταματήσει να κλαίει η μητέρα του!

Το δικό της δράμα ζει η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την ομολογία του παιδιού τους για την δολοφονία της ίδιας του της γυναίκας!

Η ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη Καρολάιν στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά έχει σοκάρει όλο το Πανελλήνιο.

Στο πατρικό του πιλότου στην Αγία Παρασκευή επικρατεί σιγή ιχθύος. Οι γονείς του δεν τον έχουν δει μετά την ομολογία του και μιλάνε μόνο με τον δικηγόρο τους για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Οι πόρτες είναι κλειστές, τα παράθυρα είναι κλειστά…

«Η οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της» είπαν κάποιοι γείτονες, που αποκάλυψαν ότι ακούγονται συνεχώς κλάματα από το μωρό και τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πάντως μια τρομερή αποκάλυψη έρχεται να κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη, μέσα από την εκπομπή της στο Star. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε στενές σχέσεις με τους γονείς του! Μάλιστα την ημέρα της δολοφονίας είδαμε την μητέρα του να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της και αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που το έκανε, με το μωρό να είναι ήδη ενός έτους!

Γιατί είχαν κάνει στην άκρη τον γιο τους; Μυστήριο που η Αστυνομία ψάχνει λύση.

Γλυκά Νερά: Παίρνουν το παιδί από τον δολοφόνο της μητέρας του!
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κατατέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία ανηλίκων από τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν αίτημα για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Το αίτημα κατατέθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Θανάση Χαρμάνη. Μεταξύ άλλων ο κ.Χαρμάνης ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ηρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα τς Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις ειναι θετικές ιδίως για την Αλόνησσο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες.

Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά της οικογένειας του κατηγορούμενου που ζητάει επιμέλεια της μικρής Λυδίας από κοινού. Μεταξύ άλλων η οικογένεια του 32χρονου πιλότου προτείνει το παιδί το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και το άλλο μισο στην Αλόνησσο.

 

Exit mobile version